Pentru tatici , mandria lor de copii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Thejock3r ce mai face bebe?
    sigpic #

Comment

• Frumusica mea la aproape 5 luni.
      Attached Files

Comment

• Thejock3r, sa-ti traiasca fetitza, e superba !!!! la fel si tie BC08VDS frumoasa fetitza, mai ai !!!
        Eu am 2, fata si baiat...fetitza 3,9 ani si baiatul 11 ani...
        Sa-ti traiasca, plus tuturor loganistilor sa le traiasca copiii, dragalasi si frumosi...
        SA NE TRAIASCA !!!
        Attached Files
        Last edited by kenjiro_sanga; 9 July 2009, 22:28.
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• BC08VDS frumoasa fata/printesa ai
          kenjiro_sanga ai grija la frumusete de fata ca mai putin vin baietii..
          sigpic #

Comment

• multumesc fain, stau cu pusca dupa fata
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• la mine a inceput sa miste copilul,nevasta are 4 luni pt cunoscatori,restul e logan..
              sigpic #

Comment

• Am aflat ca voi avea o fetita (vorba aia sa aiba alti ce f..e) si sunt foarte fericit,nevasta mea creste si creste si nu se mai opreste ca reclama aia la faina boromir(cozonacul).
                P.S. Cine nu are sa-i faca,restul e logan.
                sigpic #

Comment

• ...eu inca nu am aflat ce va fi(si nici nu am incredere sa aflu inainte...din experienta anterioara )...e in cca 5 luni si misca de zor...greturile s-au dus odata cu miscatul
                  ...acu' vorba aia"ce o fi numai baiat sa fie"...glumeam...sanatos sa fie si e foarte bine

Comment

• da asa e , sanatos sa fie si sa ne aduca bucurii.
                    sigpic #

Comment

• Sa ne traiasca tuturor.Vorba aia e singurul lucru care il lasi in urma si singurii care isi vor mai aminti de noi.El e baietelul meu Luca are 1 an si 11 luni.Si fetita de 9 ani roberta
                      Attached Files

Comment

• Iata un thread dedicat copiilor...
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Sa iti traiasca copii Bogidane si impreuna cu ei si ai nostri ca iei sunt mai scumpi decat loganurile noastre si aduc mai multe satisfactii si bucurii in viata decat o masina sau orice altceva.
                          Am si eu o fata de 8 luni si vreau sa zic ca pe fiecare minut ma minunez de ce a" iesit" din mine primul si din maicasa dupa 9 luni.O pup cred de vreo 1000 de ori pe zi si pt ea dau tot ce am mai bun ca sa ii fie ei bine.
                          Ea este in poza de la avatar si vreau sa zic ca este o loganista convinsa pt ca de cand sa nascut a mers foarte mult cu masina asta si cred ca este multumita de ea.

PS...Bogidan ,Roberta este tot fata ta sau doar Luca?
                          Nu de alta si scuza-ma ca te intreb dar daca in avatar scrie ca ai 24 de ani inseamna ca ai facut fata la 15 ani??
                          Daca este asa bravo tie ca esti un tatic tanar cu o fata asa de mare.
                          Eu la 30 de ani si fata de 8 luni sunt deja mos.
                          Toate cele bune copiilor nostri.

Comment

• Pai daca te referi daca este copilul meu biologic atunci nu.Daca intrebi daca este fata mea atunci da pentru ca sunt langa ea de cand a implinit 3 ani.Ce sa zic....Ii iubesc pe amandoi la fel de mult chiar daca sunt mai exigent cu ea pentru ca este mai mare si de acum trebuie sa invete sa se descurce singura.pe ea am rasfatat-o cel mai mult si are tone de jucarii....pentru roby prima dragoste a fost "solica" Adica o solenza din 2003...a fost masina in cared a vazut prima oara marea,muntii si o gramada de atractii turistice.Asa ceva nu pot inlocui cu nici o masina..Dar ii place loganul la fel de mult pentru ca are mult loc in spate si poate sa desenze si in mare sa mazgaleasca.Numai bine si multa rabdare si calm in relatia cu copiii.Din proprie experienta va zic ca nu mai e usor in ziua de azi sa ai grija de copii.

Comment

• si eu abia astept sa il iau in brate.
                              sigpic #

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                                ...multam D-FENS ...nici eu nu stiam de el

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google