AMR 4-5 zile.....
Pentru tatici , mandria lor de copii
Collapse
X
-
Originally posted by adimrv View Postbbogdan tare ce ti-a zis fiul tau sa speram ca nu ajungem noi acolo.
"-Da,copii!"
Eu-Ce dobitoc ti-a mai spus prostiile astea?
-Nu mi-ai spus tu ca dupa nunta am aparut noi(el si sora lui).
-Ba da...dar ce mancati a doua zi dupa nunta?
-Salam!
-De unde ma salam?
- De la Non-stop!
-Si cu ce platiti?
-Cu bani!
-De unde bani?
-De pe card!
-Pai de unde card daca nu munciti?
-Noi suntem micuti,nu trebuie sa muncim,voi trebuie sa ne dati de mancare ca suntem copiii vostri!
-Tu ai intrebat-o pe ea daca e de acord?
Fiica-mea(de pe hol):-Da!!!L-am auzit si eu!!!
Eu-Si ea ce-a zis?
Fiica-mea-A zis ca bine!
In aceste conditii,ma declar deja invins!Last edited by bbogdan; 3 November 2009, 20:34.
Comment
-
@bbogdan: foarte tare nene. Baiat descurcaret si responsabil inca de pe-acum)!
Comment
-
Peste cateva zile eram intr-un loc cu el,si era o fetita de vreo trei ani,frumusica foc,si se uita lung la el(era un copil mare pentru ea).Ma aplec spre el si-i spun la ureche"vezi sa nu te indragostesti".Se intoarce pe partea opusa fetitei si-mi spune foarte incet"taci din gura" pe un ton conspirativ.M-am abtinut cu greu sa nu izbucnesc in ras.
Si aproape zilnic,ei doi imi dau ocazia sa traiesc minunea de a fi tata.De cinci ani si doua luni.Din motive de sanatatea sotiei,vor fi numai doi.
Alta:ii duc la gradinita,vin acasa si incep sa sap in gradina.Termin si cand ii aduc acasa,ma intreaba ce am facut in ziua aceea,si eu ii arat,fiind la poarta,gradina sapata.Si el:"Ai cumparat un tractor?"
Intrebare:"Mama,tu stii cum dorm cangurii?"
-Nu,nu stiu.
-REZEMATI IN COADA!!!Am vazut eu la Animal Planet,nu te mint.
Sau gasiti voi raspuns la asta:"Cine taie burtica la animalele care nasc in padure"?Eu l-am repezit si i-am spus sa se duca repede sa-mi aduca ceva greu de gasit,sa uite intrebarea.
Originally posted by Logan 4 ever View PostUreaza-le "Casa de piatra" din partea mea. Asa mic si deja se gandeste la nunta. Spune-i sa isi traiasca viata cat mai poate, ca dupa nunta...
Comment
-
AM facut 7 luni si deja ma joc de-a vati- ascunselea..stau pe gatul lu tati..si ma joc cu papusile cat mine de marisigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment