Pentru tatici , mandria lor de copii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deocamdata.....nimic nou.....asta poate ca din cauza ca am crescut-o pe cealalta de la 2 ani( acu are 4), si faptul ca m-am obisnuit in a fi parinte. Atunci nu eram pregatit moral si financiar. Cred ca nici acum, dar sper ca , 'copilul" din mine isi va face treaba in continuare ca si pana acum.
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• asa trebuie casa plina,destul a fost mai goala
      felictari ai o frumusete de fata
      sigpic #

Comment

• Originally posted by cristi3775 View Post
        Deocamdata.....nimic nou.....asta poate ca din cauza ca am crescut-o pe cealalta de la 2 ani( acu are 4), si faptul ca m-am obisnuit in a fi parinte. Atunci nu eram pregatit moral si financiar. Cred ca nici acum, dar sper ca , 'copilul" din mine isi va face treaba in continuare ca si pana acum.
        Cred ca iti dai seama ca intalnirile vor fi organizate de acum inainte de altcineva,ca tu vei avea treaba:pampersi,lapte praf,nervi nevasta,etc,etc.De altfel,e frumos in Neamt,ai pe unde sa plimbi copilul!Sau il iei la intalniri.

Comment

• fratilor sa scurge amr-ul, au ramas 15 zile dar poate sa vina oricand....
          sigpic #

Comment

• amr 10 zile, sa vedem
            sigpic #

Comment

• Asteptam cu interes desfasurarea ta.Se vede ca esti implicat,esti in problema,mie mi-a zis o matusa,eram la fel:stai ma linistit ca nu nasti tu!Ai cateva lucruri de facut intre timp:pregateste camera in care va sta copilul,umple portbagajul cu vin,bagajul gravidei banuiesc ca-l ai.Si fa repetitii pentru cand va suna sotia sa o duci la spital.A mea m-a speriat cu o saptamana inainte,am cazut jos,fara gluma,si mi-a spus razand dupa vreo cateva secunde,ca a glumit.Dupa asta,cand a sunat ca naste,am plecat linistit,fara panica,socul fusese depasit.A,ca la spital am facut febra,ca a dat diareea in mine,ca am pupat o prietena de-a nevestei pe care atunci am cunoscut-o,ca asistenta de la salon a fugit cand a vazut cum pupam pe toate si pe toti,ei asta e alta poveste.In rest...impartaseste-ti sotia,si aici ma repet,nastere usoara pentru amandoi si sa va dea Domnul prunc sanatos.

Comment

• multumesc frumos,toate bagaje,medicamente si tot felu sunt pregatite.
                Cel mai naspa in cursul zilei cand ma suna nevasta tresar ,zic amu e timpul si ma intreaba ce fac pe unde sunt.
                sigpic #

Comment

• Si in plus,trebuie sa stai fresh,cu mintile odihnite,pentru o eventuala noapte alba.A doua zi dupa nasterea "noastra",a trebuit sa tai porcul,ca era programat,vorbisem cu oameni,cu matusa de departe care era la noi,a venit si echipa care instala telefonul,si seara am plecat la servici,ca uitasem sa anunt si am mai facut o tura...Si cica ea a facut totul,la o adica!!!

Comment

• Din nou tatic...astazi

...plecat la ora 20.00 din casa si la ora 20.30...baietel 3,55 kg,mamica bucuroasa ca a scapat de bagaj,copilul bucuros sau nu(in orice caz galagie mare)
                    ...ambii in regula
                    ...mai multe in urmatoarele zile ca numai ce am venit de la spital ...

Comment

• multa bucurie,sanatate si tot ce iti doresti.
                      sa ne tii la curent.
                      sigpic #

Comment

• ...multumesc mult asemenea...vad ca si tu esti pe ultima suta de metrii

Comment

• ultimi 50 de metri, sunt in priza........astept.
                          sigpic #

Comment

• Viorel- felicitari...sa-ti traiasca toata familia
                            Adimrv- BAfta....
                            Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• mersi, merg maine la control.
                              sigpic #

Comment

• Originally posted by viorelu View Post
                                ...plecat la ora 20.00 din casa si la ora 20.30...baietel 3,55 kg,mamica bucuroasa ca a scapat de bagaj,copilul bucuros sau nu(in orice caz galagie mare)
                                ...ambii in regula
                                ...mai multe in urmatoarele zile ca numai ce am venit de la spital ...
                                Bravo Viorelu,sa-ti traiasca pruncutul si sotia,si e bine ca sporeste populatia loganista!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google