Pentru tatici , mandria lor de copii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu i-am dat..atat ca ceai ptr colici cat si ca lichid "baby drink" - i-am dat pana la 5-6 luni...
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• 1. varianta a. sunt in farmacii ceaiuri pt colici
      varianta b.-sa incalzesti o pelincuta(cu fierul de calcat, pe calorifer), si sa io pui pe burtica -nu pe piele direct, ci peste hainutele de pe ea.
      2.depinde cat de grav e...NIDOFLOR (antibiotic), daca e mai putin grav BPantene...Tot in farmacie gasesti.
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Pentru colici ,pana la medicamente,incearca un masaj.Copilul pe spate,pe pat,il masezi pe burtica,numai in sensul acelor de ceasornic.Suna tehnic dar ajuta in 90% din cazuri.Baiatul avea colici frecvente in primii trei ani,fiind mancacios;fiica-mea a avut probleme de-astea de pe la doi ani,dar mult mai rare.Uneori e suficient sa il lasi mai mult timp pe burta,dar asta atunci cand va putea tine capul ridicat.Si apoi,ceai de menta,daca nu cedeaza.
        Cat despre medicamente,nu mai intreba pe net,ca nu e o saiba de la culbutor, e copil.Suna-l in disperare pe pediatru ca de-aia ii dai o caruta de bani.Pe el,pe mama lui!Sa simta ca e doctor.(Tot bepanten foloseam si noi,dar nu stii tu ce are copilul).
        Last edited by bbogdan; 13 December 2009, 21:41.

Comment

• Originally posted by adimrv View Post
          Tatici plini de sfaturi vreau sfaturi.

1. pt colici la fetita.
          2. crema pt zona intima la fetita.

1.SabSimplex dar parca i-l dadeam degeaba, am incercat si cu ceai "babycalm" tot degeaba. Am auzit ca cineva ii prepera laptele praf bebelusului cu ceai babycalm in loc de apa si nu a avut prbleme cu colicii - dar nu am incercat. Colicii sunt problema generala la bebei, nu prea este leac eficient ne-am chinuit si noi cam 3 luni cu ei.

2. Noi am incercat cu alifiile pomenite mai inainte, dar cel mai bun remediu a fost o alifie cu zinc preparata in farmacii - "Pasta Petrinii" se cheama si aia chiar a fost buna. Se foloseste de mult timp, dar multi nu au auzit de ea.

Comment

• multumesc de sfaturi .

1. am luat SabSimplex,baby drink, ceai de chimion+musetel si am sa incerc pediakid - trimis din franta.

2. crema preparate farmacie,bubchen pt copii

ps. cum se schimba viata, prioritatiile . acum ma bucur ca a ragait sau a tras part.
            sigpic #

Comment

• Uite si aici niste informatii si sfaturi destul de utile despre colici:

...al meu ia SabSimplex picaturi iar mamica bea ceai pentru colici.Colicile sunt dar parca nu asa sacaitoare pentru cel mic,dupa ce trece de criza doarme aproape 3 ore timp in care poate sa ii cante lautarii la ureche.De fapt am observat ca galagia si muzica il fac sa adoarma pe loc,de aceea la el in camera langa patut se aude toata ziua...in surdina... Europa FM(parca)...
              Deocamdata e linistit in comparatie cu fetita(din ce imi amintesc).Vedem mai incolo...

Comment

• la mine e problema ca, dupa ce a terminat de mancat doarme tun, nu mai ragaie. cum de altfel e necesar.
                sigpic #

Comment

• Pentru colici eu i-am dat fetitei mele SabSimplex si ceai de colici de la HYPP . Asta e foarte bun .Mie mi-a zis pediatra ca atunci cand fierb apa pentru ceai sa pun cateva seminte de chimen si apoi il preparam cu ceai de la Hypp. Iar cand avea dureri mari masaj in sensul acelor de ceasornic cu ulei de fenicul , se gaseste la magazinele naturiste.
                  Pentru piele iritata bepanthen , dar varianta simpla .

Comment

• Update bebe...

Poze calde...
                    Am facut si update la pampers...am trecut dela 2-5 kg la 3-6 kg deoarece am sarit de 4 kg si ne strang chilotii
                    Mici probleme cu colicii(mama lor...),dar ii dam cu SabSimplex si BabyDrink si se pare ca aproape i-am razbit.Mai avem mici probleme cu constipatia dar folosim ca antidot ceai de musetel indulcit cu miere si supozitoare cu glicerina pana se adapteaza organismul la lumea asta noua,ca si cu fata,din ce imi aduc aminte am patit cam la fel...ce sa faci suntem putin cam lenesi.
                    Cu galagia inca o tinem mai jos dar avem momentele noastre
                    Attached Files

Comment

• Sa-ti traiasca bebicul,seamana cu tati asa somnoros sau doar se pregateste ca sa-ti faca noaptea alba?

Comment

• @viorelu felicitari si la multi ani !

eu am internata in spital fetita de sambata, s-a umflat burtica si plangea rau, de azi fiind luni ia recoltat sange si vedem cand iasa analizele, care-i baiul.
                        sigpic #

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
                          Sa-ti traiasca bebicul,seamana cu tati asa somnoros sau doar se pregateste ca sa-ti faca noaptea alba?
                          ...hehe,daca vad ca e rost de noapte alba bineinteles ca voi dormi in alta camera (motivand ca m-a luat somnul la televizor )...pana acum nu a fost cazul ,dar am tatonat terenul si tine...

adimrv ...sanatate la fetita,sper sa fie doar o alarma falsa de la colici sau indigestie sau ceva obisnuit la bebelusi...stai linistit,asa sunt organismele la bebelusi mai ales in prima luna:capricioase si in curs de adaptare...
                          ...multumesc mult de urari...
                          Last edited by viorelu; 21 December 2009, 21:57.

Comment

• Inseamna ca ai nevasta sau mama sau soacra pe acolo,care preia urgentele.Sa-ti traiasca si ele ca acum stiu ce bani multi face o femeie in plus la copil.

Comment

• @viorelu .
                              Am citit ca ii dai copilului ceai indulcit cu miere. Tin sa iti spun ca nu este indicat.
                              Uite un citat de pe net : " Mierea de albine este contraindicata bebelusilor sub un an, deoarece poate creea botulism, o afectiune foarte grava care se manifesta prin paralizia muschilor, inclusiv cei respiratori, bebelusul ajungand sa se sufoce. Mierea de albine contine spori de Clostridium botulinum. Acesti spori se pot dezvolta in organism, ducand la botulism sau nu, depinde de fiecare bebelus "
                              Nici noua nu ne-a recomandat pediatra sa ii dam miere de albine pana la cel putin 1 an.Acuma fiecare face cum crede .

Comment

• Imi aduc aminte ca si noi ne-am ferit sa ii dam miere de albine bebelusului - contrar aparentelor ca e foarte buna pentru orice.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google