Pentru tatici , mandria lor de copii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...la miere oricum am renuntat deoarece nu are efect din cate am observat...merge mai bine cu putin zahar.
    Probabil exista riscul a ce zici cu mierea insa la fata nu am avut probleme si stiu ca am folosit atunci...oricum printre primele vaccinuri nu este si cel contra botulismului?...parca asa aveam in cap...
    Desi despre miere:
    "Mierea este mult mai buna decat zaharul, intrucat contine zaharuri mai digerabile si o serie de vitamine si substante inca necunoscute, care au o mare valoare calorica, de crestere si de marire a rezistentei organismului...se foloseste la sugarul mic constipat, in apa fiarta sau ceai. La cei mici carora le ies dintii si au dureri, se freaca gingiile cu miere".Dr. G.Theodorescu
    Last edited by viorelu; 22 December 2009, 11:54.

Comment

• Maine e ziua in care Iisus se naste.Nu e aniversare metro sau selgros,nu se dau bonusuri nicaieri,dar noi putem fi magi.Niste loganisti din Timisoara au reusit sa fie Mos Craciun.Si noi de ce nu am putea fi?Cu rugamintea catre administratori si moderatori,sa nu stearga postarea mea,va rog sa cititi o poveste:
      Un om de afaceri aflat în vacanţă se plimba într-o zi pe o plajă.

Pe plajă erau multe steluţe de mare, aduse de val.

Observă un băieţel care aduna fiecare steluţă şi o arunca înapoi în apă.

Vrând să-i dea o lecţie de viaţă, omul de afaceri se apropie de băieţel şi îi spuse:

- M-am uitat la tine văzând ce faci şi mi-am dat seama că ai o inimă bună şi că le vrei binele. Însă îţi dai seama câte plaje sunt pe aici? Şi câte steluţe de mare mor în fiecare zi pe ele? Nu crezi că ar fi mai bine să faci altceva în timpul pe care îl pierzi salvându-le? Crezi că, salvând câteva steluţe de mare, contează?

Băiatul se uită la el, se aplecă şi luă o steluţă de mare pe care o aruncă în ocean, şi-i spuse:

- Pentru asta contează.

In spiritul Craciunului,pe care vi-l doresc cat mai fericit alaturi de familie va invit sa aflati despre cum puteti arunca o steluta in mare:

Si acolo veti gasi povesti minunate.Craciun minunat tuturor celor care au fericirea de a fi sanatosi!

Comment

• acum o poza la brad......
        Attached Files
        sigpic #

Comment

• Uite un bebe mic si frumos...ai vazut ca a fost de Craciun acasa?ti-am zis eusa-ti traiasca fetele!

Comment

• Sa-ti traiasca fetele Adi, e asa mica... Am uitat cum e sa tii un bebelus in brate. Rabdare cu colicii.

Comment

• O mica craciunita

Ei, daca Adi a prezentat micuta lui mandrie, dati-mi voie sa v-o arat si pe a mea.
              Attached Files
              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• scumpa micuta,frumoase poze ....
                sigpic #

Comment

• sa va bucurati sanatosi de copii vostrii si sa aveti grija de ei...sarbatori fericite

Comment

• @adimrv-Ce tata ticalos poti fi,i-ai pus manusi fetitei ca sa nu poata tasta si sa aflam care e adevarul pe la voi...

Comment

• Ce minunatii.... mi-e dor de un bebic asa mic.

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
                        @adimrv-Ce tata ticalos poti fi,i-ai pus manusi fetitei ca sa nu poata tasta si sa aflam care e adevarul pe la voi...
                        pai are unghi si tot se zgarie, de tastat un pic mai incolo
                        sigpic #

Comment

• Da,se zgarie pe ochi ca tati nu o lasa pe net!

Comment

• avem muzicuta de la fetita, cate o data nu se mai opreste....nopti albe......colicii
                            sigpic #

Comment

• welcome to the club..
                              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• sa va traiasca ingerasii , sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei , pentru ca sunt cea mai mare comoara a unui om

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google