If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...si la noi e bine,colicii sunt deja amintire,suntem vaccinati(mai alaltaieri vreo 5 vaccinuri intr-o zi),poimaine botezul...ce mai,baieti mari si cuminti bineinteles
...lapte si pampersi sa fie,ca in rest...treaba merge
...poi il cheama...Alexandru-Johann(primu nume inspirat de numele organizatorului LCP--dar el nu stie,al doilea dupa nasu')
...stie ca doar m-a urecheat ca i-am pus suportu' de carutz la bursa pe forum,pretinzand ca e de Logan .A zis "pedeapsaaa...la vara la intalniri cand e cald,pe jos impingand la carutz",sa vada si el unde plec eu cand e ora lui de baitza.
Ceea ce inseamna ca noaptea plangea din cauza ca s-a uitat aici:
Alexandru e un nume frumos,si e la moda.Am doi nepoti Alexandri plus doi vecini (copii).
Sa-i dea Dumnezeu credinta si sanatate !
P.S.E dragut anuntul!Si toti:Unde,cum,e de logan?
asa asa taticule! sa-l inveti sa zica si numele meu!, felicitarile mele si sa ai dragoste pt.familia ta 100 de ani de acum in colo. si nu uita la primul an sa-i oferi primul logan...cine mai stie atunci cand implineste 18 ani ce masina o mai fi.
Multumesc asemenea!
...probabil nu va mai avea nevoie de carnet peste 18 ani,dar sa fie acolo .Nu cred ca or sa mai ceara astia permis pentru Logan Teleportway...sau cum naiba io mai zice atunci la cipul ala din vena
Duminica la ora 10:50 am devenit tatic.A fost cel mai frumos moment din viata mea,sentimentele nu se pot descrie in cuvinte.Baietelul si mamica sunt bine si azi i-am adus acasa.
De acum in colo loganelul o sa fie cu "bebe on board"
Exact ca asta...e si reflectorizant...se lipeste pe exterior...de la un magazin Bricostore sau ceva de genul daca nu ma insel...Nu te lua dupa poza inferioara...in realitate e de cam de 15x15 cm
eu as vrea un siker din asta pt exterior dar nu permanent,vreau sa il pun doar cand e bebe cu mine.Asa ceva are un prieten,este un autocolant magnetic(cum sunt benzile sah false la taxi) de marimea 15x20 si se aplica pe portbagaj.Din pacate lam rugat sa imi faca si mie rost de asa ceva si nu a gasit,el il are de la dezmembrari din germania,dar nu a mai gasit si nici in magazine specializate nu gaseste.
Stie cineva unde gasesc asa ceva?Am mai auzit ca autocolante din asta magnetice se imprima dar nu stiu unde.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment