Pentru tatici , mandria lor de copii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sigur, de acuma avem sef in casa
    sigpic #

Comment

• ...poza de 4 luni.
      Attached Files

Comment

• ce scump ii , sa-ti traiasca si sa creasca mare .
        sigpic #

Comment

• ...si a ta fetita,si toti dragalasii cu tatici loganisti

Comment

• Alaltaieri seara am intrat pe usa si se jucau amandoi de-a karatele si dadaca era arbitru,ce veselie era pe ei!Si cand m-au vazut,fiul meu iubit s-a aruncat deznadajduit pe pat si planagand striga"nu tu,de ce ai venit deja,nu vreau sa vii,pleaca la servici si vino mai tarziu !"Se cheama dragoste!

Comment

• o da...inca una pe langa niste pitici pe care i-am vazut azi acoperint sonor un intreg supermarket...poate al meu o sa fie totusi mai linistit (nu foarte ca nu e bine) ))
              Ratacit in spatiu...

Comment

• Cred ca ar astupa si niste rockeri zgomotosi pe un stadion!Dar tot pe astia mici ii prefer!

Comment

• pai normal. astia mici fac galagie de la lapte nu de la vodka )
                  Ratacit in spatiu...

Comment

• Am avut o criza urata de rinichi,cine stie ce e aia,intelege.Si ma intorceam si ma rasuceam si la un moment dat stateam ghemuit in pat,si simt ca ceva ma atinge in regiunea unde ma durea.Era baiatul meu care m-a pupat acolo ca sa-mi treaca...asa cum ii pupam noi locul unde se lovea cand era mic!Iar dulcea mea fetita improviza o rugaciune adaptata din "Inger,ingerasul meu"pentru mine,pentru ca stie ea ca Dumnezeu aude rugaciunile copiilor ca sunt curati,si in plus cand se roaga ea,trei ingerasi sunt alaturi.
                    Mi-as dori astfel de crize in fiecare seara.
                    Si va doresc fiecaruia dintre voi numai necazuri de-astea cu copiii.

Comment

• fii-mea nu merge inca singura dar a reusit sa schiteze primul ei dans culmea mai era si-n ritm....
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
                        Alaltaieri seara am intrat pe usa si se jucau amandoi de-a karatele si dadaca era arbitru,ce veselie era pe ei!Si cand m-au vazut,fiul meu iubit s-a aruncat deznadajduit pe pat si planagand striga"nu tu,de ce ai venit deja,nu vreau sa vii,pleaca la servici si vino mai tarziu !"Se cheama dragoste!
                        au au, ce bucurie ti-a spus.....
                        sigpic #

Comment

• deci..gata! fiimea a facut primii ei pasi singura..si merge destul de bine!
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• bravo felicitari !
                            sigpic #

Comment

• Sa te tii bine de acum la alergaturi dupa ea.

Comment

• Cred ca nu sta doar cand doarme.
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google