sigur, de acuma avem sef in casa
Pentru tatici , mandria lor de copii
Collapse
X
-
-
Alaltaieri seara am intrat pe usa si se jucau amandoi de-a karatele si dadaca era arbitru,ce veselie era pe ei!Si cand m-au vazut,fiul meu iubit s-a aruncat deznadajduit pe pat si planagand striga"nu tu,de ce ai venit deja,nu vreau sa vii,pleaca la servici si vino mai tarziu !"Se cheama dragoste!
Comment
-
Am avut o criza urata de rinichi,cine stie ce e aia,intelege.Si ma intorceam si ma rasuceam si la un moment dat stateam ghemuit in pat,si simt ca ceva ma atinge in regiunea unde ma durea.Era baiatul meu care m-a pupat acolo ca sa-mi treaca...asa cum ii pupam noi locul unde se lovea cand era mic!Iar dulcea mea fetita improviza o rugaciune adaptata din "Inger,ingerasul meu"pentru mine,pentru ca stie ea ca Dumnezeu aude rugaciunile copiilor ca sunt curati,si in plus cand se roaga ea,trei ingerasi sunt alaturi.
Mi-as dori astfel de crize in fiecare seara.
Si va doresc fiecaruia dintre voi numai necazuri de-astea cu copiii.
Comment
-
Originally posted by bbogdan View PostAlaltaieri seara am intrat pe usa si se jucau amandoi de-a karatele si dadaca era arbitru,ce veselie era pe ei!Si cand m-au vazut,fiul meu iubit s-a aruncat deznadajduit pe pat si planagand striga"nu tu,de ce ai venit deja,nu vreau sa vii,pleaca la servici si vino mai tarziu !"Se cheama dragoste!sigpic #
Comment
Comment