Pentru tatici , mandria lor de copii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e de o data cu ficamea sa nu-l aduci in Timisoara mai ales ca a inceput cu iarba glumeam sa-ti traiasca si multa sanatate
    sigpic #

Comment

• Multumesc ...la fel si la fetita ta
      E aproape odata cu fiica ta...doar cu trei zile mai mare.
      Parca ieri era cand scriai "mai sunt maxim 24 ore,e pe ultima suta de metri"
      ...ce mai trece timpul.

Comment

• asa e trece timpul , zboara chiar
        sigpic #

Comment

• Chiar ca zboara
          Nu mai pui de altul?

Comment

• ma bate gandul la un baiat
            sigpic #

Comment

• Poate ies doua gemene!

Comment

• Am un vecin care a patit exact asa.Dupa primul copil(fata) a vrut baiat si au "aparut" 2 gemene...
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• azi am aflat si eu ce voi avea. deci copilul meu va fi ce vrea cucul lui da?!?! )
                  Ratacit in spatiu...

Comment

• Dece e baiat, dar totusi poate e ce vrea.
                    Pe mine m au pacalit 9 luni de zile ca este baiat, inclusiv la eco 4d , si sa nascut fetita.

Comment

• Sincere felicitari doctorilor incompetenti, cu tot cu 4d-ul lor cu tot.

Comment

• e baiat. se vede foarte bine. (tot o ecografie de aia am facut si eu dar se vede foarte clar instrumentul de proliferare a speciei si numelui de familie)
                        Ratacit in spatiu...

Comment

• Stai linistit si la mine la primul copil tot la fel se vedea...baiat baiat si a iesit fata...apoi a urmat si mostenitorul clanului.
                          sigpic

Comment

• mi-e absolut indiferent ce va fi, tot copillul meu e...sanatos sa fie. da' acum o fac pe linistitul ca altfel ma pune kelul sa golesc dozatorul maine
                            Ratacit in spatiu...

Comment

• Stai linistit,vin cu masina.

Comment

• Tzopescule,imi arata doctorita aia penisul si testiculele ambilor copii ca ma enerva,i-am spus de prima data ca nu conteaza ce vor fi,dar ea o tinea pe-a ei ca sunt doi baieti.Si prima s-a nascut draga mea fetita,dulceata vietii mele,care ma iubeste mult si de tot.Normal,i-am luat covrigei de care-i plac,parca nu stiti generatia asta cum e!
                                Asa ca lasa povestile cu 4X4dca nu tine mereu.Vorba unei babe,doctorii astia e niste prosti!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google