felicitari taticule! am auzit ca esti un tatic grozav, un om exceptional, un prieten adevarat, un coleg bun si un loganar inrait
Pentru tatici , mandria lor de copii
Collapse
X
-
Pun si eu doua poze cu fiumeu de la craciun.Sper anul asta sa-i facem un fratior.Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!
Comment
-
-
-
am iesit la intalnire logan club cu loganul-carutsigpic #
Comment
-
Azi am stat pe scaun sa ne jucam cu jucariilesigpic #
Comment
-
frumosi copii vostri! sa va traiasca tuturor,sa fie sanatosi si ei si voi,si sa dea domnul sa creasca mari si sa circule cu logan-uri electrice, sa lucreze 25 de ore pe saptamana,intr-o romanie altfel[mult mai buna] decat cea in care am trait noi:,,generatia de sacrificiu". mult noroc tuturor si o poza cu fetita mea.....
Comment
-
-
Pe data de 9.feb a venit pe lume cea mai nouă membră a familiei, Teodora-Elena. Partea cea mai interesantă a fost că în nerăbdarea ei de a veni pe lume, s-a născut fix pe bancheta din spate a maşinii, în drum spre maternitatea Bacău. O EXPERIENŢĂ DE NEUITAT!a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Comment
-
sa fie sanatoasa!sa va bucurati de ea!Deci esti un fel de moasha )Last edited by micutzu666; 17 February 2011, 11:32.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Originally posted by moses View PostPe data de 9.feb a venit pe lume cea mai nouă membră a familiei, Teodora-Elena. Partea cea mai interesantă a fost că în nerăbdarea ei de a veni pe lume, s-a născut fix pe bancheta din spate a maşinii, în drum spre maternitatea Bacău. O EXPERIENŢĂ DE NEUITAT!Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment