Re Be depinde pe cine ai linga tine si cit de mult insemni pentru el
Pentru tatici , mandria lor de copii
Collapse
X
-
Hehe...ReBe esti in teritoriul taticilor aici ...treaba cu dependenta e un vechi truc care nu stiu daca mai tine...insa poti incerca...cine stie...insa cred eu ca in perioada cu burtica ai sanse mai mari,daca incerci inainte s-ar putea ca omu' sa isi vada de treaba,daca incerci dupa cam vorbesti cu peretii
Comment
-
de ieri de la ora 14.10 sunt tatic ! Am o fata sanatoasa de aprox 3 kg 400 gramesigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Oooooooooooo, sa-ti traiasca Larisa si sa va bucurati de ea . Vezi cum faci ca primul cuvant pe care-l spune sa fie Logan sau, de ce nu, Joker.
Lasand gluma deoparte, ii urez tot binele din lume, sanatate si sa-si faca parintii fericiti !
Comment
-
salutare! adimrv sa nu te lauzi tu ca vei fi tatic .... eu nu am mai intrat de mult ca am fost cam ocupat cu munca si nu am avut timp. te-a ajutat si efortul depus zilnic la stadion. felicitari si lui thejock3r!!! sa ii traiasca si sa fie sanatoasa si frumoasa ca este fata lui tata
Comment
-
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, frumoasa si sa aiba mult succes in viata. Presupun ca vei avea multe nopti nedormite de-acum inainte.
Comment
Comment