In primul rand, salutari tuturor familiilor fericite care au sau sunt in asteptarea unui copil. Se pare ca aparitia prichindeilor v-a implinit viata. In al doilea rand, raman uimit de cat de multe stiu loganistii despre femeie inainte si dupa sarcina, alaptare, schimbare scutece, colici, tratamente, baite, hainute, etc. Fratilor, sunteti o adevarata enciclopedie. Ma bucur ca exista acest topic, cand ma voi hotari sa fac si eu o mogaldeata stiu unde sa apelez. Sa va traiasca pustimea !
Pentru tatici , mandria lor de copii
Collapse
X
-
-
Jockere, pentru cand ai programat prima intalnire LC a printesei tale? Vreau sa semnez si eu condica atunci.
Va multumim ca ne dati ocazia sa ne bucuram alaturi de voi in aceste momente speciale, pana sa se tarasca si prin casele noastre asemenea mici minuni!Last edited by ReBe; 24 April 2009, 19:32.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
ai 2 variante: sa fugi pana scoti ochii sau sa ii distragi atentia ... chestiile babesti cum ca pierde daca nu ... e o prostie care trebuie "explicata" si implementata din timp consoartei
unii sunt norocosi si nevestele nu manifesta pofte in mod deosebit, dar sunt unele care chiar profita de moment ... cazuri si cazuriCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
-
Daca tot vorbim de copii va prezint mica mea printesa de doar 3 luni.
Comment
Comment