Pentru tatici , mandria lor de copii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• multa sanatate fetitei, si părinţilor, bineînţeles.
    la început o sa pară mai greu, dar pe parcurs, cu răbdare si încredere, totul o sa vină de la sine.
    aşa m-am simţit si eu acum 4 luni juma', si tot fetiţă am.
    a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

• A mea abia are 8 luni si deja au inceput 'figurile'.Prea alintata.

Comment

• Adimrv-ule,sa va traiasca fetita,de acum inainte ziua nationala are un inteles special pentru familia ta.Multa sanatate si sotiei,si tie,ca sa ai grija de ele.
        Cat despre saghii si chistoale la adresa baietilor care ar atenta la fetele noastre...Acum doi ani si jumatate,la varsta de aproape trei anisori,fetita mea facea prima victima:un pusti de varsta ei era indragostit,plangea sa vina in parc sa se joace cu Maria mea ,si nici leaganul in plina fata pe care l-a incasat din neatentie pentru ca mergea uitandu-se dupa Maria,nu l-a facut sa se lase pagubas.Avem poze cu ei pe banca.Asta se intampla la Baile Olanesti,pustiul era din Bucuresti sau Dambovita,dar nu m-a deranjat deloc,intai pentru ca ea nu se agita deloc,era incantata sa aiba catel dupa ea(ca toate femeile),si al doilea motiv era cuscra mea...Bai,si buna,si decoltata?Era cu soacra,pe cuscru nu l-am vazut,nevasta mi-a spus ca ea se amuza si de pici,si de cum salivam eu cand o vedeam pe cuscra!Asa ca zic sa ingropati tomahaucele si sa cadeti la pace!Bine,as putea face o oferta ,ii pot castra pe respectivii,am tot ce trebuie,know-how,dar nu e valabila decat pentru cei care dau warn pentru off-topic!!!

Comment

• multumesc pt sfaturile consistente,dar eu ma inarmez , nu stiu ce vremuri vor fii.
          sigpic #

Comment

• adimrv sa va traiasca fetita
            sigpic

Comment

• Originally posted by adimrv View Post
              sunt fericitul posesor al unei superbe fetita de o zi.
              Wow!...ai si facut poze...inca odata sa iti traiasca.
              Sper sa vina si la mine baietelul astazi acasa...o sa revin cu poze...
              Last edited by viorelu; 2 December 2009, 10:18.

Comment

• MRV-ule, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. La vara s-o aduci la mare sa se cunoasca piticii
                sigpic

Comment

• multumesc,cred ca o aduc la mare vara asta.
                  sigpic #

Comment

• MRV,care-i treaba,deja plange copilul,de esti pe net in toiul noptii?

Comment

• e inca la spital,mai o zi 2 si vine acasa, abia astept..........
                      sigpic #

Comment

• sa vezi ce o sa ti se umple casa.... n-o sa mai ai loc nici la calculator..nici in pat..nici pe jos Sanatoasa sa fie...
                        Ia uite un exemplar de aproximativ 8 luni

PS. azi s-a ridicat prima data , in picioare, singura in patut
                        Attached Files
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• heiiiiiii frumos exemplar de 8 luni,scumpa de ea, cum sta si asculta podeaua....
                          vezi ca am sa apelez la detaliii cand dau de probleme.
                          sigpic #

Comment

• acolo astepta sa fie pupata ) .....ehhhh...teatru nu gluma...
                            ps. poti apela...crede-ma ca ma descurc stiu fiecare episod din viata fetii ...
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• sa iti traiasca, felicitari ! ramai alaturi de sotie sa o sprijini

si tie jokerule sa iti traiasca ca seamana tot mai mult cu tine aia mica

Comment

• Sa va traiasca ingerasii, sanatosi si frumosi!
                                Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google