If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
multa sanatate fetitei, si părinţilor, bineînţeles.
la început o sa pară mai greu, dar pe parcurs, cu răbdare si încredere, totul o sa vină de la sine.
aşa m-am simţit si eu acum 4 luni juma', si tot fetiţă am.
a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Adimrv-ule,sa va traiasca fetita,de acum inainte ziua nationala are un inteles special pentru familia ta.Multa sanatate si sotiei,si tie,ca sa ai grija de ele.
Cat despre saghii si chistoale la adresa baietilor care ar atenta la fetele noastre...Acum doi ani si jumatate,la varsta de aproape trei anisori,fetita mea facea prima victima:un pusti de varsta ei era indragostit,plangea sa vina in parc sa se joace cu Maria mea ,si nici leaganul in plina fata pe care l-a incasat din neatentie pentru ca mergea uitandu-se dupa Maria,nu l-a facut sa se lase pagubas.Avem poze cu ei pe banca.Asta se intampla la Baile Olanesti,pustiul era din Bucuresti sau Dambovita,dar nu m-a deranjat deloc,intai pentru ca ea nu se agita deloc,era incantata sa aiba catel dupa ea(ca toate femeile),si al doilea motiv era cuscra mea...Bai,si buna,si decoltata?Era cu soacra,pe cuscru nu l-am vazut,nevasta mi-a spus ca ea se amuza si de pici,si de cum salivam eu cand o vedeam pe cuscra!Asa ca zic sa ingropati tomahaucele si sa cadeti la pace!Bine,as putea face o oferta ,ii pot castra pe respectivii,am tot ce trebuie,know-how,dar nu e valabila decat pentru cei care dau warn pentru off-topic!!!
sa vezi ce o sa ti se umple casa.... n-o sa mai ai loc nici la calculator..nici in pat..nici pe jos Sanatoasa sa fie...
Ia uite un exemplar de aproximativ 8 luni
PS. azi s-a ridicat prima data , in picioare, singura in patut
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment