Ai mei au fost cu mine azi la cimitir sa curatam mormintele,si baiatul m-a intrebat daca o sa mor si eu,si cand am zis da a spus ca o sa ma ingroape intr-un loc foarte bun.Familia Adams,ce sa mai vorbim.Bateti la ei cat mai puteti!
Pentru tatici , mandria lor de copii
Collapse
X
-
sigpic #
Comment
-
e mai greu cu bani si sa dau o lista mica cu cheltuieli:
- dat de baut in cinstea fetei 250
- medicamente pt spital 150
- mita in spital+nastere 1200
- medicamente+vaccin pt bebe spital 120
- medicamente,creme,etc pt bebe acasa 150
- pompa muls necesara 250
total asa in mare = 2130 lei asa in mare. in 2 saptamani.
dar sunt fericit am o fata superba.........sigpic #
Comment
-
Bai ce scoruri...Pai noi am platit mai putin ,la nastere(normala)200 euro,cu medic care a venit de acasa,fara bani pe medicamente in spital,cu exceptia unor pachete de vata,si cateva pungi de glucoza pentru sotie,plus pudra de talc,chestii minore.Nici nu au contat la cheltuieli,mai mult am dat pe benzina.Vaccinul nu e gratuit?Medicamentele pentru acasa au costat niste bani,dar principalele cheltuieli au fost cu scutece,lapte praf(de la o luna si jumatate),apoi pampersi la greu,si medicamente.La capitolul asta inca platesc,saptamana asta am dat 300 de lei pe consultatie si medicamente.
Hai sa nu mai vorbesc de bani...Adi ,schimba numele,de acum ti se potriveste Aditata,nu Adimrv!Un mic sfat:evitati antibioticele pentru copil cat puteti de mult,chiar daca face febra incercati tot ce exista de la ciorapei cu otet la ceaiuri,ca cei mai multi doctori,la cea mai usoara afectiune,pac!antibiotice.O nepoata de-a mea a fost internata pentru ca a avut gripa si i s-au aministrat ciclosporine...Idioti!Da-l in colo de medic de familie,daca nu e pediatru,cauta unul bun si nu merge cu copilul in spital,pe cat posibil.Intri in spital cu copilul stranutand si gaseste acolo tot felul de relicve care vor sa vada coppilul si ii sufla in fata toti microbii,inclusiv al psd-ului!O sa descoperi ce bun e un pediatru privat,fata de cei din spitale.Si inscrie copilul de la inceput la medic pediatru,ca medic de familie al acestuia,ca sa ai retete compensate de la inceput.Si fata de mama,ai grija ca urmeaza perioada depresiilor.Fa-te smecher sau vinde-ti amanta ca sclava si nu o ingrijora cu probleme materiale.Da,draga,totul e minunat,dupa doua luni-trei ii spui ca ai amanetat casa dar pana atunci totul e bine.Si inca ceva,ce mi-a spus un medic care are si cap,nu numai studii.Cat timp alapteaza sotia,pune-ti pofta-cui.E sadic,dar argumentul pro este ca o gramada de hormoni se elimina prin lapte,si ajung la o fetita de cateva zile-saptamani-luni.Toata pasiunea si patima unei femei ajung la o fetita,a voastra.Tu apreciezi cat de potrivit e lucrul asta.Ar mai fi si sfatul de a evita tot felul de personaje care mai de care mai dragastoase(astea-s cele mai periculoase)care vor ba putin caca de la copil sa punea in bautura sotului ca sa se lase ala de baut,ba buricul ca stiu ele ce se face cu el,si mai stiu eu ce le tuna prin creieri.Muieri rele care sa faca tot felul de lucruri nevinovate cu cele mai bune intentii gasesti mereu.Noua ni s-a intamplat,nu vorbesc din auzite.
Un ultim sfat ar fi sa nu asculti de nici un sfat si sa pui in practica ceea ce simti,
ca fetitei sa-i fie bine,si pe urma aplica ceea ce ti se spune.
Multa sanatate,si nu uita ca vei mai avea bani prin buzunare doar dupa ce se marita fiica-ta!
Uite aici ce-i aia tata!
Comment
-
super tare filmuletul , victima scrie pe noi.
multumesc bbogdan de sfaturile consistente .
am chemat un doctor pediatru acasa ieri pt consultatie la a mica, sunt ceva probleme dar trecatoare cum ar fi: ochisori umflati,clema buric,niste bubite care apar si dispar.sigpic #
Comment
-
Adi,iti urez sa ai macar acelasi gen de bucurii atunci cand te rupe efectiv,si sa nu faci greseli cum am facut eu si care ma fac sa nu fiu chiar asa de bucuros,in ceea ce ma priveste.Stiu,stiu sigur ca nu eu,sau sotia,ci Dumnezeu si Maica Sa a avut grija de copiii mei,si de cate ori se mai intampla,intelegem a mia oara ca Dumnezeu le pazeste fiecare pas.Oricat te-ai pegati si pazi,exista ceva ce nu aveai cum sa prevezi,si doar dragostea lui Dumnezeu mi-a pazit copiii pana azi si sper s-o faca mereu.Vezi si invatati sa va rugati pentru copii,ca singuri sigur o dati in bara.
De mult intru pe 220,dar asta e cel mai bun film pe care l-am vazut!!!
Comment
-
Scuze de intarzaiere cu pozele abia acum mi-am facut timp
Deci micutul Alexandru-Johann...relativ linistit si foarte curios din priviriAttached Files- Picture 001 [1024x768].jpg (128.0 KB, 29 views)
- Picture 007 [1024x768].jpg (111.7 KB, 19 views)
- Picture 008 [1024x768].jpg (87.1 KB, 11 views)
- Picture 010 [1024x768].jpg (110.0 KB, 19 views)
- Picture 011 [1024x768].jpg (124.4 KB, 17 views)
- Picture 012 [1024x768].jpg (113.5 KB, 11 views)
- Picture 021 [1024x768].jpg (92.7 KB, 10 views)
Comment
-
viorelu sa-ti traiasca si multe bucurii sa-ti aduca ....
am prins-o pe amea pitica intro pozitie , pun poza.Attached Filessigpic #
Comment
Comment