eu de exemplu sunt fidel apei bucovina, voi?
Ce Apa Cumparati Voi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
apa minerala de la izvor...nu este apa mai santatoasa ca aia!!! merg o data cu 60 bidoane de 2 litri(in medie) si cu banii care ii dau pe benzina ies mai ieftin decat daca as cumpara 10 baxuri a cate 6 sticle de apa minerala(care e carbogazoasa).Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
-
de la brasov pana la izvor fac o ora...cam 50 km sunt, dupa sfantu gheorghe...e plin de izvoare pe acolo. ultima data, luni, am adus de la tusnad. satul de unde iau deobicei se numeste MALNAŞDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Pentru gatit Bucovina, pentru baut Evian sau Perrier.
Comment
-
-
Eu cumpar apa minerala in ambalaj de sticla de 1 litru borsec,biborten sau perla harghitei in media 80 de bani sticla dupa parerea mea este ce mai buna apa minerala fata de cea inambalaj de plastic care imediat isi pierde acidul si nu mai este buna eu folosesc dop de cauciuc care tine foarte bine inchisa sticla!
Comment
-
mie imi place Dorna. De preferat a se evita apele minerale carbogazificate, intrucat acestea nu sunt in starea lor naturala ci sunt cu adaos de CO2. Din cate stiu eu Borsec este una de acest gen dar mie nu imi place pentru ca este prea acidulata. De asemenea este recomandat ca la 9 luni - 1 an sa schimbati tipul de apa baut intrucat nu toate apele contin aceiasi compusi chimici. Se recomanda schimbarea tipului de apa indiferent ca aceasta este apa plata sau apa minerala. Din punctul meu de vedere cele mai bune ape sunt, in ordine, Perla harghitei ( sticla de 1 litru reciclabila ), Dorna, Borsec. Cea mai proasta sa ii zic asa mi se pare Izvorul Minunilor - beau si beau degeaba...sigpic
Comment
Comment