Rep. Moldova (Basarabia) Vrea Unire Cu Romania !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rep. Moldova (Basarabia) Vrea Unire Cu Romania !

Ati vazut cu totii ce se intampla peste Prut.
    Moldovenii acuza: "183 342 de decedati au votat ieri pentru PCRM, doar 1458 pentru PLDM, 929 pentru PL si 523 s-au abtinut... acestia au figurat pe listele populatiei apte de vot."
    Ei au afisat steaguri ale Romaniei Mari, asa cum o cunoastem la 1918, mai putin Cadrilaterul. Marturisesc: am prieteni in Chisinau cu, care n-am putut vorbi in repetate randuri din cauza bruiarii semnalului gsm, ori a deconectarii serviciilor de internet. Dar toti, chiar si parintii lor vor unirea cu Romania. Numai pensionarii, ingusti la minte ori cu teama de rusi (exact asa le zic ei celor de la conducerea de acum) sunt pentru comunism.
    Ei stiu ca Romania nu ar putea sa le ofere prea multe, dar ei vor unire cu fratii lor de veci si democratie, drepturi, libertati. (exact cum au sustinut si francezii democratia: "Liberté, égalité, fraternité").

89
    Da
    47.19%
    42
    Nu
    39.33%
    35
    Ma abtin, va fi foarte dificil cu UE si Rusia
    13.48%
    12
    :inlove:

pensionarii sunt pacaliti de parlamentari ca va fi bine..de asta "vor" comunismul...eu as fi de acord sa se uneasca..chiar ar fi frumos parerea mea
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

ROMANIA MARE!fiti mai realisti.asta nu se va mai intampla niciodata.eu nu sunt de acord cu asa ceva.avem destule probleme ca sa ne mai legam si cu altele la cap.daca se vor unii cele doua tari vor fi mari belele cu populatia de etnie rusa care cred ca e mai mai multa decat cea de etnie romana plus rusia pe cap care va cere drepturi minoritatii ruse.eu am avut colegi in scoala din republica moldova si nu prea am fost incantat de ei.numa la jmecherii le mergea mintea ca atare doi in puscarie au ajuns.parerea mea sper sa nu supere pe nimeni.prea multi raketi moldoveni au ajuns sa capete cetatenia romana foarte usor .
      Last edited by margelatu; 8 April 2009, 08:28.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Ne-am gasit cu cine sa ne unim,cu rachetii...
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Nici eu nu-s de acord cu aceasta unire, sa stea in banca lor si sa-si vada de ale lor. Inca o belea pentru Romania. Eu le-as cere si viza de sedere.

Comment

pai daca si occidentul a pus palma in fund si au zis ca scrutinul a fost corect atunci ce sa mai ..e treaba lor.pana urma in toata chestia asta tot Romania pica de fazan ca cica s-a implicat in treburile altui stat.fratii nostrii de peste prut!frati pana au trecut puntea .vor si ei saracii sa traiasca mai bine.gata am terminat nu mai zic nimic de acest subiect.
            Last edited by margelatu; 8 April 2009, 08:42.

Comment

eu sunt de parere ca fiecare ar trebui sa stea in banca lui! nu mai avem noi, ca stat, alta grija decat sa mai bagam bani si in Basarabia, bani care nu sunt nici asa! si-au proclamat independenta, sa fie independenti!
              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

corect spus, sa stea in banca lor. au vrut independenta, ne-au privit cu dispret cand le-am cerut sa ne unim.
                Nu are rost si nici nu ar fi normal sa ne unim cu o natiune redusa din pun ct de vedere financiar, economic, mintal etc.
                Nu neg ca acolo mai sunt si oameni care stiu ce vor ...dar...
                Cum bine zicea si D-FENS....ne-am gasit cu cine sa ne unim .
                Vedeti si voi...in Romania....ce fac acestia.
                Last edited by mike26ro; 8 April 2009, 09:13.

Comment

Times.ro va transmite in flux continuu toate evenimentele care se petrec in aceste momente la Chisinau.

10:30 Ion Iliescu este asteptat in sediul televiziunii nationale din Chisinau.

10:31 Petre Roman si-a scos puloverul de la naftalina.

10:45 Ana Lesko si-a cumparat o arma din Dragonul Rosu si se indreapta spre Chisinau. Elan Schvartzenberger a amenintat ca o paraseste.

10:52 Gigi Becali a evadat, in urma confuziei generale.

11:01 Dan Balan, membru al trupei O-Zone a preluat conducerea unei brigazi de cetateni inarmati.

11:10 Andreea Raicu prinsa in schimbul de focuri de la Chisinau, solistul trupei Papa Veche sincer ingrijorat.

11:13 Protestatarii au penetrat in pivnitele lui Stefan cel Mare si au sustras zeci de mii de piese de colectie.

11:67 Fortele revolutionare au dat foc la mobila, insa au pastrat covoarele.

12:00 Voronin indeamna multimea sa aiba grija la parchet, care a fost lustruit alataieri.

12:02 Voronin a fugit cu un elicopter de pe sediul presedintiei, surse anonime declara ca el se indreapta spre Targoviste.

12:48 Primul twitterist care comenteaza desfasurarea unei revolutii in direct, anunta sec: "am reusit un test: anunt cu mandrie ca am obtinut un ficus care rezista la temperaturi de minus douazeci de grade!".

13:40 Circa 2 romani au intrat in Moldova pentru a se alatura protestatarilor.

13: 49 Cei 30.000 de protestatari din Chisinau sunt imbracati lejer, domina culorile deschise, primavaratice, multe tonuri de bleu, verde crud, dar si pastelurile. Accesoriile sunt in ton cu ultimele trenduri, ne referim in special la posetele uriase, pline cu pietre, dar si la cerceii masivi, patratosi.

13: 57 La Chisinau vodka se vinde cu 40 de lei litrul. 2 cisterne se indreapta spre sediul presedintiei, pentru a se asigura necesarul pe durata protestelor.

14:00 Cineva difuzeaza dintr-un elicopter melodia "Go west" a trupei The Village people

14:01 50% din moldoveni sunt decisi sa renunte la accent.

14: 58 Armata moldoveneasca masata in zona de catre 900 de maseori. Shiatsu dupa orele 16:00

14: 59 Protestele de la Chisinau vor fi reluate maine, pentru a putea fi filmate si de CNN

15: 50 Fortele armate au uitat munitia in cazarmi si vor reveni peste 4 ore. *

16:00 Casele de pariuri din Romania nu mai accepta pariurile pe Voronin, datorita cotelor prea mari.
                  Last edited by D-FENS; 8 April 2009, 09:28.

Comment

De ce nu vreti mah sa ne unim cu Republica Moldova?..Voi stiti ce femei beton au ?
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Da ai dreptate. Am avut doua colege de liceu din Rep. Moldova. Buuune .
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Pai,sa ne unim doar cu ele,nu?

Comment

si eu am zis initial "nu" la votul din capul satului, dar daca ma gandesc mai bine, unire temporara cu cateva moldovence bune nu face rau la trup si suflet
                          pe perioada indelungata, nu recomand unirea. am avut moldoveanca acasa, nu mai vreau una...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

daca e doar pentru femei chiar nu merita deloc.si unguroaicele sunt beton.

Comment

Atunci sa ne infratim cu Republica Moldova, Ungaria si Serbia si am pus-o...la toate capitolele ...hai ca suntem offtopic , sa revenim la "oile" noastre
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google