Rep. Moldova (Basarabia) Vrea Unire Cu Romania !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu se stie, ca nu mai intra si nu mai iese nimic de acolo...
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

se numara voturile iar.cred ca o sa aibe mai multe voturi comunistii acum.asta asa ca sa moara opozitia.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

sincer imi pare rau pentru ei dar mai rau imi pare de noi... avem si noi problemele noastre... poate nu asa grave ca ale lor insa nu-i tine nimeni in tara... pot pleca oricand doresc...
        sigpic

Comment

Ce unire fratilor am fost azi la moldoveni sa imi cumpar niste combustibil
          in vama sunt foarte scarbosi si vor spaga.Chiar daca esti in regula au intrecut orice masura nu iti da drumu daca nu le dai ceva.

Comment

Nu cred ca vor permite rusi asa ceva vreodata.

Comment

Originally posted by kornelush24 View Post
              Ce unire fratilor am fost azi la moldoveni sa imi cumpar niste combustibil
              in vama sunt foarte scarbosi si vor spaga.Chiar daca esti in regula au intrecut orice masura nu iti da drumu daca nu le dai ceva.
              Pai ce, ai nostri nu vor spaga? Cata benzina iti da voie sa treci?
              Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
              sigpic

Comment

Cata benzina de "calitate" poate ai vrut sa intrebi...
                sigpic

Comment

sa fim seriosi .. singurul lucru pe care il vor de la noi nu este unirea cu romania ,.. pt ca daca se intampla asta .. placinta politicinilor din basarabia se imparte cu a romanilor.. cine vrea asa ceva??? ei vor cetatenia romana ca sa poata sa lucreze in romania si un UE .. simplu!!! sa nu ne mai pierdem vremea cu asa ceva!

Comment

nu e limita

poti lua cata benzina vrei
                    stie cumva daca a fost la moldoveni cat mai e pretul?

Comment

Fiind un produs accizabil, cred ca limita e la un rezervor si o canistra de 20 l. Oricum, sigur e o limita!
                      Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                      sigpic

Comment

Da pe noi nu ne intreaba nimeni daca vrem sa ne unim cu ei?Ce gata ei voteaza,pac ne unim.
                        sigpic

Comment

eu zic că ar fi o idee bună să ne unim cu moldovenii..la urma urmei,sunt tot români,e pământ românesc,ca și Cadrilaterul..

Comment

RFG-ul a cheltuit un "tren" de marci cand s-a unit cu RDG-ul si atunci nu era criza. Nu e o chestie doar sentimentala. Cine da banii?
                            sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google