Conversatii despre Biserica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by razvan05 View Post
    ....

mady: esti deranjat de ceea ce se mediatizeaza pentru ca inca te mai crezi un sfant... dar nu esti. in cativa ani o sa faci parte din randurile celor multi (o sa ai ceva "prietene" intre enoriase (a se intelege intretinute), o sa scurtezi slujbele in biserica (asta daca ai o parohie) pentru ca trebuie sa anungi la o partida de poker... si probabil cand pleci cu daniile prin sat sau oras o sa ceri de la obraz un tarif cat mai mare (doar trebuie sa acoperi datorii si obligatii fata de doamnele darnie. bineinteles propria casnicie nu va dura mai mult de 3-4 ani

Eu zic sa mai asteptam,sa nu ne aventuram in prorociri.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• avand in vedere ultimul sau post am inteles ca bate in retragere si se recunoaste invins.
      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Nu e vorba de a invinge sau a fi invins. Pur si simplu e vorba de niste argumente ce trebuiesc luate in considerare.
        Despre mady nu pot spune nimic pentru ca nu-l cunosc si nu-mi permit sa fac afirmatii gratuite.
        Desi am argumentat foarte clar anumite aspecte, am fost atacat la persoana tocmai de cei care se dau mari credinciosi, lucru in antiteza clara cu dogmele credintei, pana si ale religiei.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Dupa cati ani trebuie sa imi dau seama de" niste treburi".Am o vehime in domeniu de 12 ani, doi copii (la scoala) si o parohie.Pana acum e OK.Sunt multumit cu ce am si nu simnt nevoia sa cer sau sa fac "alte alea".Iar generalizam!!
          Profesori care au luat nota 2 la examenul de titularizare sunt destui.
          razvan05- esti profesor?

Comment

• am inteles ceea ce vrei sa spui. daca "mady" va mai apare cu posturi in perioada urmatoare eu aproape sunt in stare sa imi cer scuze. dar cred ca se simte bagat in corzi si va renunta.
            sau nu va spune adevarul in ceea ce il priveste

si nu nu lucrez in invatamant.
            am parte exact de seviciul care si l-ar dori orice persoana. sunt propriul meu sef.
            Last edited by RAZVAN-005; 7 August 2011, 22:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu bat in retragere,e domeniul meu dar nu vreau sa fac prozelitism pe internet.
              Din punctul meu de vedere, am simit nevoia sa corectez niste lucruri.Nu s-a schimbat nimic .Fiecare a ramas la parerea lui.E o discutie si fiecare si-a argumentat parerea (buna sau gresita).Nici nu-mi place sa insist asupra lucrurilor.Fiecare om are vointa libera.Nu constrang pe nimeni.Dar daca imi este lovita credinta, religia, Biserica , trebuie sa ma apar.

Comment

• si va trebui sa te aperi in continuare. poate tu esti dintre cei buni...
                dar mai bine te orientezi spre altceva pentru ca biserica este din ce in ce mai facuta de ras de specimene care se intituleaza preoti.
                ma bucur ca am purtat aceasta discutie si sper ca in continuare sa fim colegi de forum.
                seara buna !

Comment

• Nu e vorba de bun sau rau.Numai Dumnezeu e bun...noi ..discutam, vorbim si.... e bine.
                  Sigur o sa mai intervin si in alte cazuri.In rest sa fim sanatosi si sa ne mearga Loganurile!!!

Comment

• Originally posted by razvan05 View Post
                    si va trebui sa te aperi in continuare. poate tu esti dintre cei buni...
                    dar mai bine te orientezi spre altceva pentru ca biserica este din ce in ce mai facuta de ras de specimene care se intituleaza preoti.
                    ma bucur ca am purtat aceasta discutie si sper ca in continuare sa fim colegi de forum.
                    seara buna !
                    Gresesti foarte mult, biserica are foarte multa cautare in situatii de criza, fie ea si economica, si va avea atat timp cat vor exista oameni pe pamant. Totusi esti cam acid in discutiile cu mady, nici macar nu stii cum arata omul asta si deja ii pui eticheta de ultimul om, poate tu traiesti intr-o aura de bun simt si cinste dar asta nu te indreptateste sa arunci cu noroi in alte categorii sociale. Eu in general nu sunt de acord cu reprezentantii divinitatii pe pamant dar tu parca prea te dai superior.

Comment

• sunt parerile mele pe care le sustin. eu pana acum nu am intalnit un slujitor al domnului care sa isi faca meseria dezinteresat.
                      dar domule vasile nici dumneavoastra nu ma cunoasteti si deja ma catalogati (ati comis acelasi pacat ca si mine) ) sau este din cauza disputei cu colegul dumneavoastra din galati? chiar a mai postat ceva sau a ramas la acelasi unic post ?

Comment

• Nu-mi incarc memoria cu lucruri inutile asa ca am uitat ce disputa ai avut dumneata cu colegul din Galati! Si recunosc... sunt pacatos si cine nu este, sa arunce primul cu pietre

Comment

• Scrierile bisericesti nu sunt pentru minti care gandesc profund, ci pentru suflete care stiu sa le inteleaga. Nu contestati Biserica facand referire la slujitorii sai. Problema Bisericii este lipsa de transparenta. Scrierile vorbesc de un D-zeu, despre o viata dupa. Biserica a modificat scrierile spiritelor evoluate lasate de lungul miilor de ani pentru a controla masele. Sunt multe de spus, dar totul incepe cu o schimbare de atitudine la BOR. Divinul lucreaza si nu stiu cat va mai tine cu povesti de adormit copiii. Un lucru grav este instituirea de FRICA fata de D-zeu. "Sa ai frica de D-zeu". D-zeu (Creatia) nu are cum sa pedepseasca ceva. Tu esti cel care te vei pedepsi prin faptele tale constiente sau inconstiente.

Pentru cine a aprofundat Apocalipsa dupa Sfantul Ioan. Scrierea este extrem de codificata, dar 666 este nume de om si nu simbol de Hollywood. Cautati pe YouTube si o sa vedeti numele uneia dintre fiare (caci sunt doua). Prima este Biserica Romano-Catolica, a doua SUA. Balaurul nu poate fi decat imaginea unei Reptile - Regele Sarpe. Ma uit cum Papa viziteaza tari de zor. La fel si America tot incearca sa se impuna peste tot in lume. Romania este o problema de religie pentru BRC de aceea suntem incalecati acum. Noi ne rugam lui D-zeu cel mare, nu lui D-zeu omul - Papa. Cine nu stie, sunt dovezi clare cu imagini ca Papa Ioan Paul al II-lea a fost ingropat in ritual satanic. Rusine ca a fost primit in Romania. Bravo Rusiei care il tine departe.

Comment

• Originally posted by Winnie View Post
                            [SNIP] ...sunt dovezi clare cu imagini ca Papa Ioan Paul al II-lea a fost ingropat in ritual satanic......[SNIP]
                            Care sunt acele dovezi? Cum spunea o clasica (moarta): "DOVADA!"... cu imagini cu tot, daca se poate...

Comment

• Mergi te rog pe YouTube si cauta despre apocalipsa. In multele filme vei vedea si doua poze cu sicriul Papei Ioan Paul al II-lea bagat in plumb pe care sunt gravate simboluri satanice.

"Cel care cauta va gasi dovada. Cel care o asteapta nu este decat o minte ratacita".

Comment

• Adica nu ai dovezi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google