Conversatii despre Biserica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum a spus si colegul @FLR, nu suna nimeni la SMURD sau Ambulanta (salvare se chema pe vremea bunicii), se suna la 112 si de acolo sunt alertati SMURD sau Ambulanta in functie de gravitate si disponibilitate. SMURD-ul nu descarcereaza, pompierii descarcereaza, numai ca scrie SMURD pe ei din motive de imagine (tot pompierii descarcerau si inainte sa apara SMURD-ul), ambulantele daca stau la spital nu inseamna ca sunt libere, la un spital de urgenta protocolul spune ca un caz se preda in maxim 15 minute, nu poti arunca pacientul din ambulanta si sa fugi spre altul, nu contest ca sunt si echipaje care trag de timp, la ambele institutii, pentru ca tot oameni sunt. Asa zisul "razboi" intre SMURD si Ambulanta a existat numai in ziare si la televizor pana cand SMURD-ul si-a castigat capitalul de imagine dorit, eu lucrez la Ambulanta si nu m-am simtit niciodata "amenintat" profesional de aparitia SMURD-ului, ba chiar ieseam si la o bere impreuna inainte de criza...
    Scuze de OF TOPIC.

Comment

• ) din respect si politete maestre bolo :d
      http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• Celebra stareta de la Agapia, care voia sa scoata oamenii din casele lor pe motiv ca pamantul de sub case e al manastirii si-a luat-o in sfarsit putin peste bot.

De la o vreme, totul e mãsurat, cuantificat, pus în gura cãscatã a sublerului. La Campionatul European de fotbal, unde fuserãm si noi nitel, prilej cu
        ECUFix
        Please don't visit my homepage!

Comment

• foarte bine. si asa sunt hapsani dupa terenuri si alte avutii...

Originally posted by vasile78 View Post
          Cum a spus si colegul @FLR, nu suna nimeni la SMURD sau Ambulanta (salvare se chema pe vremea bunicii), se suna la 112 si de acolo sunt alertati SMURD sau Ambulanta in functie de gravitate si disponibilitate. SMURD-ul nu descarcereaza, pompierii descarcereaza, numai ca scrie SMURD pe ei din motive de imagine (tot pompierii descarcerau si inainte sa apara SMURD-ul), ambulantele daca stau la spital nu inseamna ca sunt libere, la un spital de urgenta protocolul spune ca un caz se preda in maxim 15 minute, nu poti arunca pacientul din ambulanta si sa fugi spre altul, nu contest ca sunt si echipaje care trag de timp, la ambele institutii, pentru ca tot oameni sunt. Asa zisul "razboi" intre SMURD si Ambulanta a existat numai in ziare si la televizor pana cand SMURD-ul si-a castigat capitalul de imagine dorit, eu lucrez la Ambulanta si nu m-am simtit niciodata "amenintat" profesional de aparitia SMURD-ului, ba chiar ieseam si la o bere impreuna inainte de criza...
          Scuze de OF TOPIC.
          sper ca berea era dupa orele de program ) glumeam !
          Last edited by RAZVAN-005; 2 August 2011, 22:12. Reason: Automerged Doublepost
          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Referitor la la subiectul topicului de circa 2 luni tin cele 9, prima vinere din luna si nu cred ca mersul le biserica ne stoarce de bani/timp si altele
            sigpic #

Comment

• Eu cand ma duc la Biserica .. ma duc la Dumnezeu nu la preoti (farisei) caci pan' la urma ei l-au omorat pe Iisus .. vrei sa-ti pup mana ? pentru ce ? ca ce ? cine ... esti tu ?

D-aia isi bate si Dumnezeu joc de ei .. ba sunt unii poponari .. betivi .. s.a.m.d.

Eu cel mai bine ma simt cand merg la Cernica .. dupa 10 .. 20 de minute de rugaciune .. sunt calm .. linistit .. usor asa .. lejer ..
              Nu conteaza unde ajungi .. ci calatoria pana acolo ..

Comment

• Maaamaaa.... ce-au mai scris unii!!!!????Treaba e simpla : suntem oameni inteligenti si cunoastem multe lucruri, daca vrei sa crezi -crezi, daca nu-nu ,eu imi fac datoria si propovaduiesc .Fiecare e liber sa creada ce vrea.Nu cred ca merge treaba cu indoctrinatu, cu nu stiu ce...oameni sunt inteligenti nu duci pe nimeni cu zaharelul, nici la tara unde se spune ca oamenii sunt prosti nu poti sa o scalzi, asa ca ori crezi in Dumnezeu ,in Biserica, in Sfintii, ori nu crezi...:"sa vezi ca eu cred in Dumnezeu , dar preotii(popii) sunt ..nu stiu cum, ca in numele Bisericii nu stiu ce crime..., ca am si eu o icoana acasa, NU MERGE!!E curios cum incearca unii sa demonstreze ca "Dumnezeu e in tine...ca Dumnezeu nu e intre caramizi, ca nu e nevoie de preoti ca mai nu stiu ce".
                Daca nu crezi e problema ta, daca nu-ti place e problema ta, nu trebuie sa convigi pe nimeni ca ai tu dreptate.Trebuie sa te documentezi serios , SA STUDIEZI si apoi sa te apuci sa scrii sau sa spui nu stiu ce prostii.Asa ca tata Floarea ...aaa :"ai vazut, fa ,ce masina are popa,..ai vazut ce-a dat la televizor despre popi...etc" si daca intrebi ce religie ai???? Hai sa fim seriosi, daca nu stii nimic de Istoria Bisericii tale(Biserica Romana)., despre Dogme, despre reguli bisericesti,despre rolul Bisericii pt. tara ,despre rolul Bisericii in viata ta, despre credinta, despre rugaciune -stai cuminte !A scris aici toata lumea , hai sa facem teologie ca toti ne pricepem cate un pic.Asta pentru ca s-a deviat de la subiect...

Comment

• Ia arata-mi un document de teologie semnat de Dumnezeu.
                  Apropos, documentarea asta cum se face ca sunt putin in ceatza...se transmite prin viu grai? Se invata la Teologie?...sau trebuie sa ma duc sa ma rog la "Doamne Doamne" si ma voi lumina ca prin miracol?

PS: Nu confunda inteligenta cu stereotipurile gandirii de turma. Cine e inteligent cu adevarat are capacitatea critica individuala, cine nu, duce mai departe niste canoane fara sa argumenteze sau fara sa incerce sa argumenteze.
                  E lumea atat de inteligenta ca 40% inca mai cred ca Soarele se invarte in jurul Terrei, in urma unui sondaj facut acum vreun an.
                  Last edited by darksid3; 3 August 2011, 01:25.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Daaa, ma asteptam :"chiar arta-mi-L si mie pe Dumnezeu!!!!!????"
                    E clar ca ca avem pareri diferite.NU are rost si nici nu trebuie sa ne contrariem( certam).
                    "Daca nu exista Dumnezeu si nu crezi: n-ai pierdut nimic.
                    Dar daca exista si nu crezi: ai pierdut tot."

Comment

• Eu cred in Dumnezeu (intr-o forta mult superioara omului, ca sa fiu mai exact), dar daca n-as crede ce as pierde?

Comment

• Originally posted by mady View Post
                        Daaa, ma asteptam :"chiar arta-mi-L si mie pe Dumnezeu!!!!!????"
                        E clar ca ca avem pareri diferite.NU are rost si nici nu trebuie sa ne contrariem( certam).
                        "Daca nu exista Dumnezeu si nu crezi: n-ai pierdut nimic.
                        Dar daca exista si nu crezi: ai pierdut tot."
                        Argumentele au fost despre Biserica, nu despre D-zeu. Credinta nu e sinonima cu religia.
                        E la mintea cocosului ca exista un Creator, nu musai la modul singular ci la modul de concept. Nu trebuie sa citesti tratate de Teologie pentru un avatar spiritual, ce-l reprezinta D-zeu. Astea sunt doar valuri de fum, tipice Bisericii.

Comment

• Citeste fara sa cercetezi ... asculta fara sa gandesti ... parca asa se spune !

Comment

• "Crede si nu cerceta" - Celsus ;)

Comment

• Era o adaptare pentru sistemul romanesc. ;)

Comment

• Eu am zis ca ne-am indepartat de subiect!
                                Se leaga toate :credinta, religie,biserica,Dumnezeu DACA nu reduci totul la a vedea, a demonstra, a"pune mana".Acesta e un aspect.Nu poti sa crezi in Dumnezeu si in Biserica nu.Biserica e intemeiata de Hristos-Dumnezeu!!Valabil pt. cine e crestin(adevarat).Deja intram in alt subiect.E prea mult de spus ca sa sintetizam in cateva cuvinte de ce e nevoie de Biserica, de preoti,de Teologie Crestina s.a.Repet ,e greu sa vorbesti despre toate aceste lucruri cu cineva care are "dumnezeul lui" (gen pavel corut).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google