Conversatii despre Biserica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Acelasi care esti tu, ca sa ne faci pe toti cum vrei tu.
    Doar ca eu scriu corect...
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Vorbesc da valorile nationale ca Eminescu si Creanga, de exemplu de care trebuie sa fi auzit toata lumea.

Comment

• Daca ne limitam la nationalism, ne limitam in gandire.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• JREwing-Tu esti eu si eu tu???

Asa ne abatem de la subiect. Era vorba sa nu generalizam.
          Last edited by mady; 15 March 2012, 12:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Doar egalul tau. Nu-mi permit mai mult.

Comment

• O dai dupa plopi. Hai sa-ti traduc eu: JR face referire la faptul ca nu ai argumente la informatii si istoria diverselor izvoare ale civilizatiei. Nu este ceva nou, pentru ca Biserica, in speta, nu e capabila sa-si depaseasca propriile limite, lucru logic.

Pentru cei care refuza sa-si destupe mintea, le mai repet inca o data: Notiunea de Creator nu are legatura cu Biserica. Daca ignori sau te opui unei manipulari, nu inseamna ca nu crezi in Creatiei.

Comment

• Pacat ca nu e si Ion_R5 sa bage acum niste texte by default.

Comment

• Asta este.Ne intoarcem de unde am plecat.Creatorul meu nu poate fi rupt de Biserica si nici Biserica de Creator: "Cine nu are Biserica drept mama nu poate avea pe Dumnezeu ca tata".Creatorul tau nu e acelasi cu al meu??

Comment

• Cine spune asta ? Cine spune ca X nu poate fi rupt de Y? Irelevant! VOrbim de o notiune subiectiva, pur si simplu fara dovada. Pot sa existe si 7 miliarde de Biserici sau nici una, Creatia exista, asta poate fi probat si atat. Restul e doar o indoctrinare.

Hai s-o luam invers, daca D-zeu ne-a facut pe toti, de ce nu le-a dat Biblii tuturor?

Comment

• Nu toti stiu sa citeasca. Iar din cei ce citesc, 99,9 % nu inteleg ceea ce citesc.

Comment

• Nu toti stiu sa citeasca. Iar din cei ce citesc, 99,9 % nu inteleg ceea ce citesc.
                        Chiar de ar sti sa citeasca toti, unii citesc de la dreapta la stanga. Si nu-s evrei.

Comment

• Sf.Ciprian al Cartaginei spune asta si asta este credinta ortodoxa.Stim sigur ca este o singura Biserica adevarata-cea intemeiata de Iisus Hristos in ziua Cicizecimii.

Comment

• In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Magister dixit.
                              Plecaciune...

Comment

• Sunt mai multe biserici "adevarate", fiecare religie are propria explicatie cum a ajuns la concluzia asta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google