Da' ce te miri ca un membru al Comisiei Trilaterale are legaturi cu Biserica?...intotdeauna au existat legaturi intre masonerie si Biserica.
Conversatii despre Biserica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@ le este mintea atat de bine programata incat ori ce tentativa de denigrare a institutiilor bisericesti sau statale este considerata o tentativa josnica sau manipulare. si este categorisita drept minciuna din start.
ceva de genul ROM (read only memory). ca si cum ai vorbi cu un perete
@ cris eu cred spune le asta altora
Comment
-
Pai sa fie atenti ca dovada la un lucru simplu: in campania electorala patriarhul apare de obicei (la TV) alaturi de un candidat la presedintie cu o ocazie banala, gen o sfintire sau o slujba in aer liber cu ocazia unei sarbatori. Ei bine, ala e alesul pe care il sustine biserica. Si enoriasii baga la vot pe automat.
Bine, biserica primeste sprijin apoi pt retrocedarea tuturor averilor confiscate de comunisti :pamanturi, paduri, livezi, vii, lacasuri, case), imprumuturi de 200 de mil de euro mai nou.
Comment
-
sa-ti zic o chestie mai veche: biserica nu este controlata de fisc. mai mult, aia de la fisc, n-au voie sa controleze biserica. chilii cu termopane, panouri cu "monument istoric renovat prin unesco", etc si totusi la intrare ti se cer bani ca sa mergi la manastire. in ce lume traim...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Seba, o mica adaugire. Biserica, prin lacasurile de cult e o activitate non profit.
Totusi............ de ochii lumii, mitropoliile isi impart activitatea in doua:
-activitate non economica
-activitate economica
Ultima intra sub controlul fiscului. Bine, nu chiar ca un agent economic obisnuit, ca ii afuriseste pe inspectori mitropolitul.
Comment
-
in afara de "anchete interne" ai auzit tu de vreun control al statului la o singura biserica?
sa nu fiu inteles gresit, sunt de acord ca biserica tre' sa-si gaseasca fonduri, pt diverse chestii. dar sa vinzi lumanari, icoane, etc in biserica, mi se pare deplasat. nu ma deranjeaza sa existe magazine cu chestii bisericesti, dar nu in biserica. biserica nu a fost, nu e si nu trebuie sa fie loc de comert. se incalca una din chestiile de principiu ale bisericii, o chestiune condamnata chiar de Isus.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Se vinde si vin sfintit.
In sprijinul afirmatiei mele:http://apt1.mfinante.ro/site/contrib...p?body=/cod.do
Se vede ca plateste si TVA.
Comment
-
Sunt multe aspecte care se bat cap in cap cu niste principii elementare ale Bisericii. Un exemplu simplu: Cele 10 Porunci. Nu-ti va explica nimeni prea clar de ce si cel mai sigur vei fi considerat satanist daca pui prea multe intrebari ))In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
completare
Originally posted by cris_iasi View PostSe vinde si vin sfintit.
In sprijinul afirmatiei
MITROPOLIA MOLDOVEI SI BUCOVINEI - ACTIVITATE ECONOMICA
MITROPOLIA MOLDOVEI SI BUCOVINEI
Plateste si TVA.
Comment
-
eu zic ca cele 10 porunci chiar nu te invata nimic rau. ok, sa fii smerit devine riscant cand e confundat cu "taci ca esti prost, fa cum zic eu, ca e bine". dar in principiu sunt 10 chestii de bun simt, care ca si "guide-line-uri", sunt mai mult decat ok. iar daca reusesti sa te tii de ele, cu atat mai bine.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment