nu te obliga nimeni sa te duci la bis sa fi un om credincios ,iar ochiul dracului cum ii spui ,daca nu-l ai nu traiesti in aceasta lume hotica si nelinistita.suntem robi,sau inrobiti de multe si anumita parte a biserici a cazut in aceasta plasa a robiei.nu ai cum sa intelegi multe pana nu simti si te lasi cuprin de duhul lui Dumnezeu.imi cer iertatre daca te-am suparat dar multe sentimente ,multe ganduri nu pot fi definite prin cuvinte.catolicii au multe sub cheie dar nu pot avea credinta sub cheie.ce sa le fac daca au facut din bis o afacere.eu imi vad de treba mea de inima mea si a bolnavilor de la spitale pe care incerc sa-i ajut cum pot mai bine cu ajutorul lui dumnezeu.acolo vezi puterea lui dumnezeu si harul care lucreaza.crede-ma.chiar te-a invita la psihiatrie sa vezi cum sunt inainte de impartasanie si dupa fara sa primeasca vre-un medicament .chiar si medici spun asta ca se linistesc lucuruile dupa ce stropesc cu agheasma.sau mai bine frate sa mergea la frasinei la manastire ,unde sunt demoznizati ca sa vezi cum iti demonizatii spun pacatele,sau sa-i vezi pe uni demonizati ce putere au sau chiar cum leviteaza.degeaba incercam sa explicam tot pt ca mintea este limitata dar tainele lui dumezeu sunt mari si lucratoare.nu trebuie sa facem sminteala.nu toti cei din bis au incercat sa respecte legile facand ei legi spre interesul lor dar vai lor..Taote au fost create de dumezeu iar biserica este trupul lui dumenzeu unde il gasesti si unde prin preotul care este vrednic de har primesti unirea cu dumnezeu prim ipartasirea cu trupul si sangele LUI.....afacerile,lacomiile care se petrec in aceasta institutie omeneasca bu va afecta niciodata institutia dukmenzeiasca a bisericii care il reprezinta pe hristos domnul nostru.sunt multi care vorbescde dumnezeu dar nu l-au cunoscut niciodata cunoasterea nu paote fi aprofundata in oarecare masura fara ca dumezeu sa vina la tine prin tainele lui dumenzeiesti.biserica -institutie divina iar nu omeneasca,te ajuta sa la apropierea de Domnul pentru ca trebuie un pas facut si Dumnezeu va face 10 pasi catre tine. vorbim de lumina cat suntem inca in intuneric,lumina vine la noi chemata si ne face sa fim fii ai luminii.eu ma bucur de toate aspectele vietii si vad cum dumnzeu lucreaza prin har.nu imi trebuie nimic mai mult slava lui dumnezeu.in adancul fiecarui om licare lumina care alunga nelinistea invaluita a intunericului murdar si plin de ura,manie,mandrie,lacomie, si multe altele.nu acesta este omul lui dumnezeu care va cauta toata viata sa-si gaseasca linistea .toate sunt trecatoare.omul luminii va ramane cu amintirile placute cu faptul in a facut bine si a fost un om drept lucrand dupa voia domnului care este aceea de a respecta poruncile lui si pe cel de langa tine,pe aproapele tau.doamne ajuta-ne.iertati-ma
sunt preot de spital
sunt preot de spital
Comment