Yamaha YZF R6 - Pareri Pro/contra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca ai posibilitatea de a alege un apartament, ia-l, nu mai sta pe ganduri.
    Dar cam incurci borcanele.

Comment

cezar si eu sunt de aceeasi parere numai ca apartamentul l-as lua pe credit... si sunt niste conditii tare dezavantajoase. Singura problema este ca de luna asta lucrez in alta parte si nu poti face credit decat daca ai lucrat ultimele 3 luni la actualul loc de munca... deci treb sa mai astept 2 luni. Si mai e dobanda care e exagerata... pentru 60000 euro credit platesc cam de 3 ori suma asta bancii...
      sigpic

Comment

Originally posted by sinx View Post
        2. ATV + remorca: sa leg remorca dupa Logan, plec dimineata la munte, il aleg pe acolo o zi intreaga si ma intorc seara. Singurele costuri pe care o sa le am o sa fie benzina dus-intors + ce consuma atv-ul plus ceva bani de mancare si maruntisuri. Problema este ca un ATV pentru 2 persoane si sa fie 4x4 costa undeva la 5000-6000 euro. Nu vreau linhai sau mai stiu eu ce alta chinezarie. Singura varianta ramasa este un ATV bun second hand... dar si aici este cu dus si intors...
        nu, dar poti sa ramai la ideea de remorca pentru logan si ei un cross. un cross bun il iei la 2000 de euro si te dai ep coclauri la munte cat doreste sufletelul matale cu tot cu pasager.
        Fuarte Nervos !!!

Comment

Sau mai poti opta pt un kawasaki ER 500.
          Ca sa-ti dai seama cum merge: 0.3 cai/kg.
          Last edited by Cezar; 24 April 2009, 23:56.

Comment

Salut, si ti-ai luat motorul? daca nu uite un model care combina super sportul cu naked Suzuki GSR600, 98 de cai suficienti.Iar legat de costumul de protectie e cam relativa treaba asta pt ca tu nu esti pe circuit, pe strada daca ai cazut poti intra sub rotile unei masini,iar intr-un pom sa nu mai zic....La motor greselile le faci chiar cand crezi ca esti sigur pe tine,atunci fortezi mai mult decat trebuie.Daca ti-ai luat iti urez drum uscat!

Comment

M-am trezit si eu cu pasiunea de R6, si cum cautam pe net, nu mi-am venit sa cred ca gasesc topic pe loganclub .
              Mentionez ca nu am condus niciodata o motocicleta, si daca mi-am luat Logan 1.2 16v, iar cum eu vreau un motor care sa traga, ma gandeam la un R6. R1 este mult prea puternica pentru ceea ce pot eu sa controlez, si ma gandesc, ca pe R6 o sa il controlez mai usor, voi merge relaxat, nu cu viteza, pana ce ma invat. Nu vreau sa aud de alte marci .Yamaha este nr 1 pentru mine in motociclete.
              Initial vroiam si un YZF R125, care arata foarte bine, insa are un sunet de mobra, si nu trece de 140km/h. Nu stiu la ce costuri de intretinere sa ma astept de la R6 , dar de la YZF R125 ? Ce consum au ambele ? Ms

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google