Salut la toti forum-istii. De curand am primit un notebook HP 550 Intel Core 2 Duo T5670, 1.80 Ghz. Toate bune si frumoase pana am inceput instalarea XP-ului. Bineinteles ca l-am primit fara niciun CD cu drivere si uite asa am stat vreo 2 zile pana am reusit sa le adun pe toate. Problema care este. Am reusit pana la urma sa integrez driverele pentru hard disk cu nlite, dar nestiind ce fel de controler pentru sata am, le-am integrat pe toate pe care le-am gasit ( adica vreo 10 feluri de drivere). Ei totusi am reusit sa pun XP-ul, dar la instalare, la primul screen care apare, dupa asta apare screen-ul cu PRESS ENTER TO INTALL, PRESS R for RECOVERY, etc, sta in jur de 15-20 min pana isi incarca toate alea. MEntionez ca este prima data cand instalez XP, iar acea parte lua cel mult 90 sec, adica 1 min si jumate. Sa fie oare din cauza ca sunt integrate toate driverele si pana isi cauta driverul necesar sa stea atata? OK, dupa ce am instalat si am pus si driverele, ii ia destul de mult pana se incarca, are nevoie de 8 pana la 15 curse de " LOADING". La servici pe un amarat de AMD 1,7 Ghz si cu o groaza de programe instalate face maxim 10 curse.
Rugamintea mea este daca puteti sa imi dati un sfat cum sa il fac sa functioneze mai repede si cum sa aflu ce fel de controler sata am.Totusi cred ca de acolo i se trage.
Cu stima,
PS. Scuzati mesajul poate cam lung, dar am vreau sa ma inteleaga toata lumea si PLEASE HLM
Rugamintea mea este daca puteti sa imi dati un sfat cum sa il fac sa functioneze mai repede si cum sa aflu ce fel de controler sata am.Totusi cred ca de acolo i se trage.
Cu stima,
PS. Scuzati mesajul poate cam lung, dar am vreau sa ma inteleaga toata lumea si PLEASE HLM
Comment