Chiar Trebuie Sa Platesc Pentru Un Antivirus?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chiar Trebuie Sa Platesc Pentru Un Antivirus?

De cateva luni ma tot chinui sa gasesc pe la prieteni, pe la asa zisi hackeri, un amarat de antivirus care sa fie valabil mai mult de 1-2 luni sa nu mai raman fara exact cand mi-e lumea mai draga. Am avut cateva experiente reusite in trecut...ceva gen McAffee care a avut licenta valabila 3 ani iar de atunci sunt numai rateuri. Acum 5 luni am pus mana pe ceva ce credeam ca o sa-mi dea o "oaza" de liniste vreo 5 ani ( asa zicea licenta) si anume Avast! dar azi m-au depistat ca folosesc o licenta piratata si pe 31 iulie 2009 imi expira aceasta versiune (si nu pe 28 decembrie 2013 cum inca mai zice licenta)...deci ideea este ca am deschis acest thread ca sa fac rost, atat yo cat si altii aflati in situatia de fatza, de un antivirus valabil si care sa fie mocca frate ca traim in Romania!

Eu folosesc Avira gratis...pe site-ul lor vei lua key-ul pentru licenta...key-ul e valabil in functie de promotia lor 1 an ,9 luni,6 luni etc....singura chestie este ca de cate ori vei dori sa primesti key-ul de la ei trebuie sa folosesti alta adresa de email.Arunca un ochi aici poate te multumeste ceva.Succes.
    sigpic

Comment

Si eu tot Avira folosesc...e foarte bun.Mai era AVG-ul care avea o versiune freeware.Asa mai sunt ...dar de care nu prea s-a auzit...am incercat eu unul...Solo parca,dar era asa doar de forma sa zici ca ai antivirus.A strans Avira dupa el de mi-a piuit creierul (cine foloseste stie...)

Comment

Si eu tot Avira folosesc si este ok. Este gratis !

Comment

Vezi ca si Avast are o versiune free "Home Edition" si isi face treaba foarte bine.
          Trebuie sa te inregistrezi pe site la ei si primesti o licenta valabila 1 an.

Comment

un antivirus bun e in jur de 100 ron 3 licente pe un an
            deci cam, 33 ron pentru un an vei avea in permanenta actualizarile la zi [chestie foarte importanta]
            de 3 ani de cind folosesc antivirus cu licenta nu mai am probleme cu win am sistemul de operare instalat de 3 ani si functioneste fara probleme
            de fapt antivirusul este singurul program care merita sa platesti pentru el
            baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Salut.Vad ca mai sunt care folosesc Avira antivir,e super bun.Asa ca incearca-l si tu.Eu sunt foarte multumit.Il am de vreo 2ani(de cind am luat calculatorul).
              Numai bine.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

Foloseste Avira cu incredere, mie mi-a gasit virusi pe care nu ii gaseau alti antivirusi cumparati. Un punct minus la el e ca iti cam mananca din resurse, pe calculatoarele mai lente (1,5 - 2 Ghz) se cunoaste.

Comment

cauta bine si gasesti un nod 32 cu tot cu crack.gaseste un torent ca eu asa am luat nod 32.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Free: Avast, Avira, AVG! Acasa am Avast si la serviciu AVG, ca mie lene sa bag Avast sau Avira..
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Am folosit AVG si am fost multimit de el acuma am ceva naspa imi este lene sa bag unul bun pana acuma nu am avut probleme cu calculatorul fac de 2-3 ori pe an windows

Comment

Nu vreau sa fiu rau, dar trebuie: mai, pacoste, tu cand te duci la servici chiar trebuie sa fii platit pentru asta? Antivirusul nu costa mult. Daca vrei ceva de calitate, daca vrei o garantie ca functioneaza si e la zi, daca vrei sa ai pe cine sa iei de gat daca nu-si face treaba, atunci cumpara-l, ca trebuie sa traiasca si aia de il scriu. Daca nu ai 30 de lei pe an, atunci ia din ala gratis - cu riscurile de rigoare.

Comment

Eu folosesc nod32 de vreo 3 ani si sunt foarte multumit de el. Da-mi o adresa de mail pe privat si ti-l trimit si tie. Versiunea care o am este trial, dar 15000 zile, deci nu ai probleme cu el.

Comment

pentru protectie 24 din 24 am folosit avira si acum folosesc nod32. din cand in cand mai scanez cu bitdefender online, care e foarte bun
                            sigpic

Comment

Oamenii aia care lucreaza la antivirusi nu au si ei familii de intretinut?
                              Eu propun moderatorilor inchiderea topicului si sanctionarea celor care cer/ofera software piratat!
                              ECUFix
                              Please don't visit my homepage!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google