Ce ziceţi de Baia Mare. E deosebit.
Cele Mai Frumoase Orase Din Romania
Collapse
X
-
Originally posted by mitosu View PostSibiu-Vatra Dornei-Piatra Neamt-Brasov-Bicaz-Campulung Moldovenesc,cateva orase si zone frumoase in tara asta.
Champion in Pitesti mai trebuie asfaltate cateva strazi si bulevarde ,mai ales iesirile din oras si atunci mandriti-va.
de curat e curat .
Comment
-
Pitesti?!!! E doar un oras normal, fara a fi marcat evenimente deosebite in istoria Romaniei, subiectivismul ii impinge pe unii sa-l cocoate in top 3.
De Baia Mare am auzit lucruri bune de la cine a fost recent, eu personal n-am fost niciodata.Last edited by mr.K; 5 September 2011, 15:40.
Comment
-
la cluj intr adevar este distractie maxima...e putin mai dezvoltat, dar si timisoara e un oras frumos ! Am fost de multe ori si am ramas placut surprins e o atmosfera aparte cel putin fata de sudul nostru desi la un moment dat te apuca dorul de aglomeratie, agitatie, cartier) Acolo e acel altceva
Comment
-
1 sibiu
2 brasov
3 iasi
..pe celelalte mari orase nu leam vazut
din pacate...
Originally posted by mr.K View PostPitesti?!!! E doar un oras normal, fara a fi marcat evenimente deosebite in istoria Romaniei, subiectivismul ii impinge pe unii sa-l cocoate in top 3.
De Baia Mare am auzit lucruri bune de la cine a fost recent, eu personal n-am fost niciodata.Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by Bad_Wolf View PostSibiu, nu numai ca locuiesc aici decand ma stiu dar chair ai ce vedea . Nu am fost in toate orasele amintite pe aici dar fiecare are farmecul lui .
PS: eu m-am saturat de Sibiu
Comment
Comment