Cele Mai Frumoase Orase Din Romania

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce ziceţi de Baia Mare. E deosebit.
    Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
    sigpic

Comment

Originally posted by mitosu View Post
      Sibiu-Vatra Dornei-Piatra Neamt-Brasov-Bicaz-Campulung Moldovenesc,cateva orase si zone frumoase in tara asta.

Champion in Pitesti mai trebuie asfaltate cateva strazi si bulevarde ,mai ales iesirile din oras si atunci mandriti-va.
      de curat e curat .
      nu mai e nevoie sa zic de bucuresti la drumuri...si e capitala ...deci fara drumuri...lipsesc cu desavarsire peste tot in romanica

Comment

Pitesti?!!! E doar un oras normal, fara a fi marcat evenimente deosebite in istoria Romaniei, subiectivismul ii impinge pe unii sa-l cocoate in top 3.
        De Baia Mare am auzit lucruri bune de la cine a fost recent, eu personal n-am fost niciodata.
        Last edited by mr.K; 5 September 2011, 15:40.

Comment

Nici eu nu vad nimic deosebit la Pitesti! Sunt placut impresionat de Cluj, oras care merita intr-adevar sa fie in top 3.

Cred ca Timisoara este usor sub Cluj....nu stiu de ce
          Last edited by darksid3; 5 September 2011, 21:28.

Comment

la cluj intr adevar este distractie maxima...e putin mai dezvoltat, dar si timisoara e un oras frumos ! Am fost de multe ori si am ramas placut surprins e o atmosfera aparte cel putin fata de sudul nostru desi la un moment dat te apuca dorul de aglomeratie, agitatie, cartier) Acolo e acel altceva

Comment

Brașov,clar
              și Sibiu, dar și Oradea

Comment

1 sibiu
                2 brasov
                3 iasi
                ..pe celelalte mari orase nu leam vazut

din pacate...

Originally posted by mr.K View Post
                Pitesti?!!! E doar un oras normal, fara a fi marcat evenimente deosebite in istoria Romaniei, subiectivismul ii impinge pe unii sa-l cocoate in top 3.
                De Baia Mare am auzit lucruri bune de la cine a fost recent, eu personal n-am fost niciodata.
                are autostrada )))))) sicsicsic
                Last edited by DISSSEL; 13 September 2011, 01:18. Reason: Automerged Doublepost
                Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                prost.

Comment

Are, are................

Comment

Sibiu, nu numai ca locuiesc aici decand ma stiu dar chair ai ce vedea . Nu am fost in toate orasele amintite pe aici dar fiecare are farmecul lui .

PS: eu m-am saturat de Sibiu
                    sigpic

Comment

sibiu, oradea

Comment

Originally posted by Bad_Wolf View Post
                        Sibiu, nu numai ca locuiesc aici decand ma stiu dar chair ai ce vedea . Nu am fost in toate orasele amintite pe aici dar fiecare are farmecul lui .

PS: eu m-am saturat de Sibiu
                        ciudat, toti sibienii zic treaba asta ...adevarat ca e cam plictiseala, dar orasul e frumos, ai ce vizita etc...

Comment

Nu exista macar o persoana intr'un oras, care deja sa fie plictisita de acel oras, cum si de fiecare femeie frumoasa pe care o vezi pe strada si ti'o doresti, exista un barbat deja plictisit de ea...
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Asa este invatatorule )

Comment

sibiu
                              timisoara
                              brasov
                              sighisoara

n-am apucat sa ajung in baia mare pana acum, dar e pe lista pentru anul viitor
                              in cluj am fost, dar nu m-a impresionat asa de tare, parca prea seamana cu bucurestiul, prea mare si blocuit.

Comment

Dar sudul nu va place?) modernismul?ora exacta? numai orase istorice va plac:P

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google