Cele Mai Frumoase Orase Din Romania

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

din cele pe care le-am vazut , nu din vorbe :
    Timisoara , Brasov , Sibiu

Comment

Pe mine, dintre toate orasele prin care am fost in Romania, cel mai mult m-a impresionat Bistrita. De la arhitectura si curatenie pana la oameni. Pe cuvant de nu aveam impresia ca sunt in Germania nu in Romania.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

GL,BR,SI,TL,BV,VN,PN,TM,AR,etc,Toata tara e frumoasa daca e luata la picior sau cu Loganul,fiecare oras are istoria si fumusetile lui.Nu mai stati pe ganduri alimentati si plecati in vizita de lucru in tara natala.P.S Protejati natura si o sa fie si mai frumoasa Romania . ;)

Comment

Mangalia;timisoara;bacau
          Bart: I am through with working. Working is for chumps.
          Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

sibiu, bucurestiul vechi, iasiul, timisoara...nu neaparat in ordinea asta
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

@vitriol iti dau perfecta dreptate! Eu am fost peacolo acu-si 15 ani, pot sa te sustin cu un vot pe Bistrita! Am vazut toata tara pe atunci(lucram la o firma si aveam drumuri peste tot), dar cel mai curat, frumos estetic si arhitectual, oameni prietenosi si cumsecade ca la Bistrita, nu am intilnit nicarii in tara! Bravo voua bistriteni si pastrati-l tot asa mai departe!
              ps.nici Oradea nu cred ca ar fi printre ultimile localitati din tara!!!

Comment

e subiectiv pusa problema. fiecare oras are atractiile sale dar si punctele slabe. poate oraselele mici, pitoresti sunt in totalitate frumoase dar ele desi declarate orase, in esenta lor sunt comune sau sate adiacente comunelor.

oricum e clar, transilvania domina. si asta zice ceva, din pacate pentru unii

excelent sfatul lui nikolas, idem. eu incerc sa vad ceva nou cat pot de des, cat imi duce buzunarul rezervorul.

Comment

Ony, parerea este din principiu subiectiva. Eu pot sa "catalogez" un oras drept cel mai frumos din tara doar din punctul meu de vedere, asa cum percep lucrurile si dupa criteriile mele de frumusete.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Cristi, n-ai inteles nimic :P

Rimetea, cred ca a fost declarata oras, daca nu , oricum e o comuna foarte mare

Comment

Brasov, Cluj, Bucurestiul Vechi, poate nu neaparat in ordinea asta, am locuit mai mult sau mai putin in fiecare dintre ele, intr-o perioada diferita a vietii, asa ca as fi subiectiv...Cred totusi ca Brasovul ar invinge...

Comment

Rog un moderator sa faca un sondaj si sa votam cel mai frumos oras!!

Comment

Deva, fratilor, aici a inceput totul, la Cetatea dacilor...DEVA
                          sigpic
                          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Si Aradul merita vizitat.Mai ales centrul ,Strandul Neptun,Malul Muresului.

Comment

sunt multe orase interesante,curate,frumoase dar sa fiu ontopic:

-Sibiu;
                              -Bucuresti(zona veche si nu numai)
                              -Brasov
                              -Timisoara

Comment

Sibiu, Sighisoara, Targu Mures. Centrul vechi al Bucurestiului, la fel si Aradul, ar putea fi superbe, daca n-ar fi in ruina.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google