Windows 7 Pareri & Probleme

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am vista, si pot spune ca nu sunt f multumit.
    Am configuratia urmatoare: dualcore t3100, 4 gb de ram 800 mhz, intel gma 4500...
    Pe alocuri sughita zdravan rau de tot. ( am niste programe pacatoase setsoft, si altele)
    Pe stand by, imi consuma 1600 mb. De jocuri nu vb, ca nu prea imi merg, desi am toate driverele corect instalate.
    Ma gandesc serios sa trec la vista 7.
    Last edited by Cezar; 20 October 2009, 00:39.

Comment

am rezolvat cu xp_sp3 si cu win7. doar ca am agatat un virus zilele trecute cand incercam sa activez xp-ul cu cdkey de pe warez si acum numai ce l-am instalat din nou
      maine e randul lui win7 sa sara iar sus pe hard
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

ieri noapte in sua a fost lansat oficial w7
        sigpic

Comment

n-a crash-uit la demonstratie? l-or fi lansat de sub linux...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Cu toate ca sunt si eu de parerea ca ceea ce functioneaza nu trebuie schimbat, mie mi-a crapat laptopul acum cca o luna, mi-am luat unul nou (Dell StudioXPS 1330 2,4Ghz P8600 1067Mhz FSB 4GB RAM NvidiaGforce9500 256MB) si mi-a fost jena sa pun pe el XP, asa ca am sarit peste Vista direct la Windows 7(asa cum sarisem de la Win 98 la XP Professional). Si culmea este ca funtioneaza fara probleme de pe data de 22 septembrie, si are un mare avantaj, programul de facturare care crapa sub XP SP3, functioneaza acum in modul XP sub Windows 7, nu am avut nici o problema cu nici un driver, toate s-au instalat ca uns...mare minune...
            Stiti vorba: nu crede in minuni, lasa-te doar in voia lor...
            PS Nu am nici un fel de probleme cu Corel X3 sub Windows 7...
            Last edited by detail; 24 October 2009, 01:42.

Comment

Originally posted by Seba View Post
              n-a crash-uit la demonstratie? l-or fi lansat de sub linux...
              Hai Seba ca a mai evoluat si Micro$oft-ul de la Win98 incoace
              Si la "unele" versiuni e oarecum lansat de sub Linux. Mai multe nu spun ca imi iau ban pentru hacking

Comment

de la 2000 incoace, sau chiar de la nt4, nu cumva au spart core-ul de unix ca sa faca si ei un sitem calumea? auzisem prin facultate ceva zvonuri ca au decompilat unii kernelul de 2000 sau nt, nu mai retin exact si au gasit ceva asemnari izbitoare cu kernelul de suse6...

Comment

1 om de baza de la BSD (defapt au fost doi dar unul nu era asa important pentru BSD) a "emigrat" la MS si asa a aparut NT kernel (ce "echipeaza" NT*, 2000, XP, 2003, 2008, Vista, si acum 7).

Are implementate "principii" Unix de asta e asa stabil :P

S.
                  Last edited by Silviu; 25 October 2009, 02:31.
                  I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

de aia seamana al dracu' core-ul...ca e tot ala

Comment

acum cateva saptamani m-a lasat procesorul (un P4 2800GHz) si mi-am luat un procesor intel i5 750, placa de baza, memorii si placa video. cu ocazia asta am luat si un w7. ce am patit:
                      1. nu a functionat modemul (pe orange) cu toate ca pe vista merge. s-a instalat cu succes dar la lansare zice ca dispozitivul e lipsa.
                      2. nu am avut sonor la un tuner tv cu driverul instalat de w7, dar am avut dupa ce am instalat driverul placii de baza. pentru celelalte aplicatii aveam sonor
                      3. dupa instalare am vrut sa vad ce scor scoate, iar pe video (aero si 3D) obtineam un scor mai rau decat cu vechiul calculator. am instalat driverele placii video si surpriza am obtinut scor 1! am repetat treaba asta de cateva ori, dar nimic.
                      4. nu functioneaza toate programele placii de baza
                      Dupa toate astea am instalat un XP SP3, am instalat driverele, iar la placa video am primit un mesaj ca placa va functiona obtim pe configuratia mea daca voi alimenta placa suplimentar cu alimentarea pci (la w7 nu am putut instala driverele video, nu am primit acel mesaj si din cauza asta scorul a fost slab)
                      sigpic

Comment

Originally posted by Seba View Post
                        atata timp cat noul super sistem de operare tre' sa-l "chelesc" sa arate ca un windows98 ca sa mearga bine, e petarda. bineanteles ca sunt impotriva evolutiei, atata timp cat nero6 merge si pe win95, 98, nt, xp, 2000, vista. tot n-am inteles de ce tre' sa fac masina virtuala de xp ca sa rulez programele mai vechi. nu putea super micrcomoale sa rezolve compatibilitatile programelor?
                        seba, ruleaza fara sa faci masina virtuala de xp.
                        dai click de dreapta pe programul care vrei sa-l instalezi, properties, si acolo la compatibility alegi run this program in compatibility mode witx xp sp2,3 ...win 98...sau ce optiuni mai ai.
                        Fuarte Nervos !!!

Comment

nero6 tot nu merge, nici cu bifa de xp mode. si n-am chef sa pun un nero hackuit de dragul lui win7. am nero6 cu licenta de 3 ani, merge impecabil. am o partitie de xp si una de 7, aleg ce-mi trebuie dupa cum am nevoie. 7-le l-am pus pt stabilitate mai buna, aplicatii multimedia, iar xp l-am pastrat pt jocuri si programe mai vechi. plus ca xp-ul nu ma intreaba ca un retardat de fiecare data cand lansez totalcomendaru "do you want to allow it?"...da, in ma-ta de incapabil, i want to allow it. si pune in fras checkboxu pt bifa aia "don't ask me the same stupid question over and over again"....retardul dracului. dar el, nu, ca vaca are elice si avionul inoata. cica asa o auzit el de la bil geits, de aia face asa. pt ce am eu nevoie, adica strict un sistem de operare pt un calculator "de casa", pe care nu rulez programe de dirijat navete spatiale, w7 e un ***** impachetat frumos si nimic mai mult.

Comment

Seba, ca sa nu te mai bata la cap win 7 intra in control panel la user accounts apoi dai la change user account control settings si dai la never notify.

Comment

multam oricum, f@#$% ^&*()! pe bil gheits...

Comment

Seba, se presupunem prin absurd ca am evolua spre un bluray. Ce facem cu nero 6?
                                Eu am fost adeptul lui nero 5 pana mi-am luat dvd-rw (acum multi ani).
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google