Televizoare LCD HD/Full HD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Televizoare LCD HD/Full HD

Salve
    Stie cineva daca pe Samsung 32B554 poate reda filme de pe USB (foto si audio merge), adica exista vreo combinatie prin meniu de a accepta si filme (app orice natura in gen avi, iar mvk cu atat mai bine), combinatie cum am vazut la Lg 32lh2000 din fabrica si conform specificatiilor nu merge pe filme pe usb, dar daca umblii in meniu poti activa...si surpriza ...merge
    Tx anticipat

Salut
    Coincidenta mare, coincidenta. Luni mi-am cumparat un Samsung, de la DOMO. La inceput am vrut exact modelul tau, de 32" diagonala. Dar n-a fost sa fie.
    A fost insa, varianta de 37" diagonala, tot clasa 5, LN37B530

Atentie : Stiu ca scrie, ca citeste pe USB, filme, muzica si foto, dar vezi ca este o teapa. Am mers special cu stickul cu un film si l-am rugat pe meseriasul de la DOMO sa-mi faca proba. Stia si el ca nu merge, dar la insistentele mele a cedat. Nici macar nu are optiunea de video. Apar 3 iconuri mari pe ecran, mari cat casa. Foto, muzica si stare stick. A inceput sa citeasca si nu a vazut decat imagini si mp3 ( aveam din intamplare pe stick )

Iti recomand, tot de la DOMO ( ca au promotie ) Toshiba player DVD HDMI, cu intrare USB, cu toate codecurile instalate. Doar asa poti face ce vrei, la Samsungul tau, care are 4 intrari HDMI. Playerul costa 148 de lei. Eu cred ca se merita.
    Last edited by lupulucian; 5 November 2009, 19:08.

Comment

Luci...incearca aici http://www.avforums.com/forums/lcd-l...-playback.html si cred ca va merge, sper ca de Craciun o sa cumpar, are la Carrefour LE32B530 la 1860 lei...

Comment

daca tot e sa faceti o investitie intr-un LCD, faceti-o pentru viitor. Vorbesc in cunostinta de cauza.
        Cautati LCD-uri care au tuner DVB-T si sa aiba neaparat Mpeg4. O sa aveti nevoie de acest lucru in momentul in care operatorii de cablu sau televiziunile vor incepe sa transmita digital. Nu cred ca mai vreti sa dati in viitor 500 ron pe un decodor DVB-T, pentru a putea receptiona acele posturi.
        @mcdan, daca tot dai un ban si vrei samsung, incearca seria 6 de la ei. are tot ceea ce trebuie(USB, DVB-T, MPEG4, DLNE).

Comment

Originally posted by mike26ro View Post
          .....
          @mcdan, daca tot dai un ban si vrei samsung, incearca seria 6 de la ei. are tot ceea ce trebuie(USB, DVB-T, MPEG4, DLNE).
          Din cate stiu LE32B530 e FULL HD cu USB (mp3 si jpg, dar se poate si filme), DVB-T (T=terestru), DVB-C (cablu), MPEG4 sau 2 (aici chiar nu stiu)

Comment

seria 5 nu "vede" filme. sigur ca multe au DVB -T sau C, dar nu multe au mpeg 4. daca al tau nu are...nu vei putea receptiona . O sai ai doar sunet cu mpeg2.
            Semnalul HD este codat mpeg 4, 1080i.
            De exemplu TVR HD este mpeg4 - AVC/h264.
            ProTV HD nu merge decit pe receivere DVB-T cu decodare MPEG4.
            Last edited by mike26ro; 18 December 2009, 09:47.

Comment

Originally posted by mike26ro View Post
              .....
              ProTV HD nu merge decit pe receivere DVB-T cu decodare MPEG4.
              O intrebare:
              Daca in LCD-ul xxxx are DVT in el (tv-tuner-ul, c sau t) semnaul pe cablu (in cazul meu cei de la UPC) ii mai trebuie acel tuner extern (adica acesta "Noul decodor / mediabox UPC DVR cu HD de la UPC") sau nu? inregistraea nu ma intereseaza adica dvr-ul.
              Eu zic ca nu, pentru ca il are in el. deci cred ca cele cu tuner intern merg direct pe cablu.

Comment

daca providerul le ofera gratuit nu iti mai trebuie...daca nu....atunci...nu ai ce face decat sa cumperi box-ul.
                si la noi se ofera gratuit TVR HD dar e doar pe o perioada. Dupa ce nu o sa-l mai transmita decodat... o sa prindem doar sunetul in cel mai bun caz

Comment

Pentru cei care au tv-uri fara DVB-T mpeg 4 integrat exista solutii... Tunerele externe care pe langa functia lor principala mai citesc si hdd-uri externe pe care puteti pune mkv-uri. Acum depinde de posibilitatile financiare ale fiecaruia. Eu am la tv doar mpeg 2 si il am degeaba...
                  sigpic

Comment

salutare.
                    Eu si electronica 2 linii paralele. Am citit in specificatiile unuia din tv-urile mele ca are DVB-T 8day EPG. Care e faza cu "8day EPG". Am cautat pe net da nu prea m-am lamurit. Multam.
                    sigpic

Comment

offf offf...sinx..cred ca te iau pe acasa sa ma inveti una alta ca vad ca esti maestru cu fullhd si alte alea
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Salut.
                        Vroiam sa deschid un thread si l-am gasit pe asta
                        Intrebarea mea este:
                        -Ce tv led ar fi mai bun?
                        Adica sa aibe tot ce se poate.As vrea unul pentru sufragerie de 32" sau 40" cel de 32 inchi e undeva la 2000lei[samsung 32.....500] si cel de 40 tot samsung 40...5000....e undeva la 2400lei.....dar sunt deschis si la alternative tot aproape de acest pret sau chiar mai jos.Dar sa vada la fel.
                        Am mai vazut lg,dar nu mai stiu modelul....oricum,voi ce led-uri aveti?Si ce recomandati?

samsung 32D5000

samsung de 40 inchi aici se apropie de 3000lei ,eu am gasit la 2450
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google