Idem TEN :
Ce sunet avem?
Collapse
X
-
Un Home Cinema Samsung HT-X20 cumparat in special pt pc & filme-tv.
Sunt super multumit de el..are o claritate ff buna, se aude tare, bass perfect 4 moduri pt 5.1 (face din stereo-ul de la pc-tv-usb in 5.1)..ce sa mai..are de toate : se poate lega la pc-tv..are radio, usb, citeste orice film xvid/divix cu tot cu subtritrare ..a si telecomanda merge la orice tv..are buton pe ea tv sau dvd.
Placa de sunet: Audigy 2 zs.Attached FilesLast edited by Alex21; 3 May 2008, 23:47.
Comment
-
Tocmai citeam pe aici si am hotarat sa ma laud shi eu cu ultima achizitie... un Home theatre Sont bravia DAV-DZ 660 ... Initial am vrut un Logitech Z5500 dar din cauza ca am laptop shi placile audio USB nu sunt tocmai stralucite am ramas la varianta asta si nu imi pare rau! 850W RMS pfuai de mine... tremura scara bloculuisigpic
Comment
-
Sistem 2.1 Logitech X-230 pe o placă de sunet Creative AudigySE.
Sunet mai mult decât decent, cu setările adecvate, mai ales acum, într-o cameră de cămin (@ Regie).
Sonykel, pentru muzică îţi recomand ceva standfloor (2 boxe pt podea) cât mai bune şi o staţie de amplificare decentă (în caz că boxele sunt pasive).
Dar poate te-ar mulţumi şi un sistem MICROLAB SOLO-7c pe care îl poţi conecta direct la PC.
Îţi recomand şi o placă de sunet pe PCI, minim un Creative AudigySE.
Dacă filmele sunt pe primul plan, tot pe o placă de sunet decentă, mai bun ar fi un sistem surround 5.1, de la Logitech X-540 sau Genius HF5000 în sus.Last edited by MyKe; 15 December 2008, 15:28.
Comment
-
Boxe Genius 5.1 SW-HF 5000 dark wood, 150W RMS si placa de sunet Creative Sound Blaster Live! 5.1 (PS: cine are niste preseturi de sunet pt. asta care se aud bine cu boxele Genius)
Cand ascult muzica la casti am niste boxe 2.0 Genisu si folosesc placa on-board ALC 850 7.1 canalesigpic
Comment
-
(PS: cine are niste preseturi de sunet pt. asta care se aud bine cu boxele Genius)
Merita incercat zic eu...il folosesc de vreun an
Comment
Comment