Ce sunet avem?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce sunet avem?

Ce sisteme de sunet aveti in casa?
    Combine , Cd Playere , sisteme de boxe legate la pc , sisteme cu amplificare diverese ce aveti pe acasa , preturi si poze daca se poate

eu am o comibina aiwa NSX-R30(CD3chagnger , duble deck , tuner , aux , 2X100w din musica power , 40w RMS , 3way 4driver , bass reflex system speaker) pe vremuri in clasa a8a faceam casete de pe cd-uri scoteam banii frumosi cu ea o am de vreo 7ani si am dat 5mil pe ea(in hartii de 10mii)
    si acum as vrea s-o schimb ca telecomanda nu mai merge de vreo 2ani cd-uri nu mai citeste casete nici atat doar auxiliaru mai mere si radio dar cred ca daca o curat isi revine)

Voi ce aveti?

sigpic

Am un home cinema Schneider silva 5+1,am dat 800 ron acum 3 ani ,luat de la metro.Pt apartament e foarte bun,singura chestie care ma deranjeaza este ca nu citeste traducerea la cd-uri facute pe calculator dar imagine si sunet reda.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

dupa parerea mea. hai sa facem un topic si cu mobilierul din dormitor si sa nu uitam biroul de la calculator
      sau cum arata garajul/locul de parcare al golanului
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

bine ma inchidel ca deskid altul sub alta forma daca this topic sucks chiar mai enervat... vreau si eu sami iau niste boxe si nush ce....

sigpic

Comment

mie imi plac turnuletele astea cu statie,tuner si deck separate . am o linie hi fi NORDMENDE primita din germania de la rude si cea de la electronica la care am facut mici modificari in statie sa nu mai imi arda finalii.
          iar boxele 2 ca cea din poza si inca 2 facute de mine(care momentan le tin de mobila)
          Captain of the black pearl

Comment

se da cu "jula"?

sunt cumparator dedicat sony: casetofon, home cinema, televizor, camera video ... am un sistem Home Cinema Sony DAV−DZ 20 putere 400 W RMS Dolby D, inainte am avut un mini sistem tot sony.
            Logan - siguranta si incredere!

Comment

@sonykel: mai barbate, iti recomand o placa de sunet audigy 4 si un set boxe logitech z5500
              cine mai foloseste combine in ziua de azi?
              acel z5500 te v-a satisface, chiar si pe vecini. audigy 4 stie da faca hardware sourround dintr-o prastie de mp3 192kbps.
              eu am boxe harman kardon hk595 40W+2x10W care stiu 40hz si cam vibreaza toata casa. evident cu o placa de sunet creative ... sound blaster value 4+1 pe care o detin de ... numai 7 ani :d. boxele stiu digital si ascult doar pe digital, calitatea este pe primul loc la urechile mele
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

io la computer am un GENIUS 5.1 150w luat din METRO . e zooper bun mai ales la banii astia ! ( 350 cand l-am luat eu , 300 acum ) ;)
                sigpic

Comment

eu am un Realtek 5.1 canale pe placa de baza a pc-ului si cand vreau sound mai tare dau prin combina.

Comment

SoundBlaster 5.1, satelitii shi subwoofer-ul Cambridge Soundworks, placa de sunet Creative SoundBlaster 5.1 . Sunt ff vechi, dar au o fidelitate super tare....iar pt un apartament sunt mai mult de cat suficiente.
                    sigpic

Comment

Cel mai cunoscut sistem de sunet de la Genius!!!
                      Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

audigi 2 + statie technichs 4x 80w si 2 boxe 2x70w rms
                        Attached Files
                        turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

ca tot veni aici vorba am sa postez un program cu care imi fac vecinii sa urle:
                          este vorba de un generator de frecventa. In momentul in care nimeresti frecventa de rezonanta a casei si dif-ului .. o sa zguduie toti peretii ceva de speriat. acea frecventa e undeva intre 50 si 100hz la mine e 70 iar la bunicamea este 75
                          turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Poate cade tavanul noyz :P :P :P . Te joci cu urechile oamenilor ntz ntz ntz

Si ca sa fiu si ON TOPIC: Philips, Stereo Headphones SBC HP 140, ca sa nu deranjez colegii de camera :P
                            Don't touch! Never ever steal
                            Unless you're in for the kill

Comment

Eu am un genius 5.1 de 150W RMS si o placa audio tot genius se aude divin
                              laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google