Forumul Creeaza Dependenta ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Chiar ma miram ca nu a mai scos Adimrv nici un thread degeaba de mult timp! Nu forumul i-mi creeaza dependenta, ci masina in sine, vreau sa fiu la curent cu ultimele probleme importante + mai citesc un banc bun, mai vad o poza haioasa etc!

Comment

DA! creeaza dependenta!

Comment

DA! Si creaza si probleme in familie! "Iar stai pe net cu loganistii?"
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

DA.Absolut.Cel putin forumul Logan Club.

Comment

Sigur fara comentarii plus cearta cu nevasta...iar !!!
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Eu stau cel putin 1 ora pe zi pe forum este ca un drog greu!

Comment

Avand in vedere ca intru de cateva ori pe zi (inclusiv de la serviciu ) e o dependenta. Dar e o dependenta de care nu vreau sa scap

Comment

Cu siguranta DA. Stau 8 ore conectat cat sunt la serviciu .Citesc cam tot ce se posteaza nou si unde am de spus ceva mai spun si eu . Acasa nu prea stau pentru ca e consoarta stapana pe calculici .

Comment

probabil creeaza dependenta, desi n-ar trebui...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Gradul de dependenta (fiindca sigur exista unul) mai tine si de prioritati: daca ai de lucru si mai ai si termene stranse de predare, forumul trece pe locul tzishpe. Altfel... de la noua pan-la doua si-apoi iara pan-la noua...
                      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Votat DA.Pur si simplu m-am obisnuit,sa intru sa vad ce se mai discuta,aflu chestii noi,imparatesc pareri,etc.Am zile cand intru din ora in ora ca ma plictisesc .
                        sigpic

Comment

Votat si eu da.
                          Dar cred ca are foarte mare legatura cu faptul ca "iubim masinile" care ne-au facut sa activam aici. Daca nu am fi asa de atasati de ele, nu cred ca am fi zi de zi receptivi la aceste discutii.

Comment

Am votat "putin"! Desi stau zilnic cel putin o ora pe LC.
                            Deci, nu sunt dependent. Categoric NU! Da' nush ce dreaq ca de cate ori deschid PC-ul intru aci!? Macar fo 15-20 minute ...

Comment

Am votat da .Creaza o dependenta placuta
                              sigpic

Comment

eu am facut o pauza de 2 zile, a fost foarte greu. creaza dependenta.
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google