Forumul Creeaza Dependenta ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pot spune ca si eu incep sa devin dependent de forum.Este o foarte buna cale de a afla in mod indirect ce te intereseaza cat si parerile celorlati.
    sigpic
    TM 01 DEO

Comment

vot Da si de la mine nu trece zi sa nu stau cateva ore bune pe forum
      sigpic

Comment

pai ,putin spus dependenta ,mi-a intrat in reflex ,obligatoriu trebuie sa intru ,cat de obosit as fi seara ,nu pot sa pleca la somn fara sa trec in revista ce sa mai discutat ,deci votat DA
        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

votat da! de fiecare data cand deschid pc, primul lucru -> logan club! ...si io care credeam ca sunt nebun...bine, nu singurul ;)
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Sa stiti ca nu e numai forumul propriu-zis. Sunt intalnirile, faptul ca ne cunoastem intre noi...Anul asta la Mioveni si Sibiu m-am intalnit cu foarte multi prieteni de pe forum, am cunoscut si baieti cu care nu prea discutasem pe forum, dar care s-au dovedit de toata isprava!
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Cam creeaza dependenta...asa putin.Dar incerc sa stau departe,ca am mai avut eu o dependenta de net vreo 2 ani si stiu cum e.Oricum si asa de multe ori ,calculatorul stand deschis cam 16 ore din 24,eu neavand nimic de facut,nimic de cautat pe net,ma trezesc pe LoganClub necautand ceva anume,dand click asa aiurea si cititind posturi care nu m-ar interesa neaparat.Si oricum e primul click de deschidere a ceva online,inaintea altora....eu cred ca dependenta se cheama

Comment

nu pot spune ca sunt dependent dar petrec,mai ales la servici destul de mult timp pe forum,dar din dorinta de a mai afla cate ceva nou,o poza,o problema,o rezolvare etc...eu consider forumul mai degraba util

Comment

deci dupa sondaj , Forumul Creaza Dependenta ?

da , 76.39%
                  nu , 8.33%
                  putin , 12.50%
                  rareori , 2.78%
                  sigpic #

Comment

pentru mine nu creeaza dependenta(proprietarul masini) ....deoarece am un prieten care se ocupa cu contul si pentru el nu ar fi o problemaca e obisnuit cu calculatorul!
                    oricum forumul CREAZA DEPENDENTA!!!
                    cel putin o data pe zi intra pustiul pe forum si are el grija de contul meu
                    sper sa nu fie o problema
                    Last edited by Mishu; 16 January 2010, 22:30.

Comment

Originally posted by adimrv View Post
                      deci dupa sondaj , Forumul Creaza Dependenta ?

da , 76.39%
                      nu , 8.33%
                      putin , 12.50%
                      rareori , 2.78%
                      ...concluzie?: forumul este un drog,moderatorii traficanti,noi userii ghici ce?...

Comment

in aproape 2 luni decand sunt membru am devenit dependent de forum ...intru de 3-4 ori pe zii
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Nu pot să spun că sunt dependent!!! Pot doar să spun că de câte ori simt nevoia să mă liniştesc şi să mă binedispun intru pe forum!!! Şi se întâmplă aproape zilnic!!! E de rău????

Comment

Este ceva placut sa vizitezi forumul. Te destinde plus ca inveti foarte multe lucruri noi.

Comment

clar, sunt dependent

Comment

sigur.a doua intrare azi dar nu-mi pare rau

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google