Pot spune ca si eu incep sa devin dependent de forum.Este o foarte buna cale de a afla in mod indirect ce te intereseaza cat si parerile celorlati.
Forumul Creeaza Dependenta ?
Collapse
X
-
pai ,putin spus dependenta ,mi-a intrat in reflex ,obligatoriu trebuie sa intru ,cat de obosit as fi seara ,nu pot sa pleca la somn fara sa trec in revista ce sa mai discutat ,deci votat DA
Comment
-
Sa stiti ca nu e numai forumul propriu-zis. Sunt intalnirile, faptul ca ne cunoastem intre noi...Anul asta la Mioveni si Sibiu m-am intalnit cu foarte multi prieteni de pe forum, am cunoscut si baieti cu care nu prea discutasem pe forum, dar care s-au dovedit de toata isprava!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Cam creeaza dependenta...asa putin.Dar incerc sa stau departe,ca am mai avut eu o dependenta de net vreo 2 ani si stiu cum e.Oricum si asa de multe ori ,calculatorul stand deschis cam 16 ore din 24,eu neavand nimic de facut,nimic de cautat pe net,ma trezesc pe LoganClub necautand ceva anume,dand click asa aiurea si cititind posturi care nu m-ar interesa neaparat.Si oricum e primul click de deschidere a ceva online,inaintea altora....eu cred ca dependenta se cheama
Comment
-
pentru mine nu creeaza dependenta(proprietarul masini) ....deoarece am un prieten care se ocupa cu contul si pentru el nu ar fi o problemaca e obisnuit cu calculatorul!
oricum forumul CREAZA DEPENDENTA!!!
cel putin o data pe zi intra pustiul pe forum si are el grija de contul meu
sper sa nu fie o problemaLast edited by Mishu; 16 January 2010, 22:30.
Comment
-
in aproape 2 luni decand sunt membru am devenit dependent de forum ...intru de 3-4 ori pe zii
Comment
Comment