If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
NU...e in functie de cat timp stai on line...deci un user nou daca lasa forumul deschis zece nopti si zece zile si nu are nici un post scris va fi pe primul loc...in ideea ca noi ceilati nu vom intra pe forum...si da...eu stau pe forum pentru ca sunt responsabil pentru functia pe care am primit-o si in general nu imi place sa imi bat joc de meritele pe care mi le atrimbuie altii
am fost plecat in concediu si vad ca am picat nu destul de mult in clasament....probabil o sa urc iar,dar nu asta este important!felicitari baietilor din top!
cum , ca loganu are ban , cum de apare in top ? 16 Loganu
este in functie de activitate/posturi iar daca nu sunt userii majoritari nu au mare activitate in % atunci si cei banati raman , acum de exemplu loganu este pe locul 21
DAA , mie imi place sa citesc ce mai spun baietzii sunt de mult timp inscris si nu am asa multe comentat prea mult dar intru de fiecare data cand aprind PC-ul sa vad ce se mai intampla si ce tunuri mai sunt pe aici
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment