La Logan Au Palmarès De La Fiabilité

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La Logan Au Palmarès De La Fiabilité

asta scriu ziarele straine , ca Dacia este a treia marca intr-un clasament referitor la indicile de fiabilitate

Un lucru foarte bun sa ii mai aud acuma pe carcotasi ca ba tu ai logan si este naspa eu am opel sau w si sunt mai tare de cat tine!

Comment

orice da nu opel... eu unu fac matreata cand aud de opel

sigpic

Comment

deaia imi cade mie paru' ...pfuai.....

deaia se cumpara loganuri...ieftin si bun ...mai ales la intretinere..

Comment

Loganul este o masina de top, raportul pret-calitate este foarte bun, este o masina robusta si simpla...tocmai de aici si fiabilitatea...

Comment

Da, dar este in topul fiabilitatii pentru categoriile low cost!
            Adica, mna....asiaticele si loganul!!
            Nu-i rau, e foarte bine sa mu mai zica unii si altii ca asa si pe dincolo!!!
            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

MAma ce masina mi-am luat pfuai,numai sa nu fie masina pe viata ca Oltcitul

Comment

Iar Logan MCV e pe locul 2.In primele 6-7 locuri nu se afla nicio masina de la VW,Opel,BMW,Audi,sau Mercedes.Japonezii,francezii,si Dacia......
                sigpic

Comment

Acum,fiind eu un carcotas cu logan,trebuie sa spun ca eu nu am incredere in ziare ,indiferent daca lauda sau critica loganul.Poate fi la fel de bine un articol"intamplator"intr-o publicatie auto,in care se dau niste date care nu prea pot fi verificate.Poate fi si reclama isteata.Sau poate am in garaj masina secolului XXI si nu stiu,mai ales dupa stirea cu toyota de 5000 de euro.

Comment

da, mai nou scoate mo-totoia limuzina cu dotari de carucior de selgros la 5000 de euro...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

sunt curios cine a facut topul respectiv,daca francezii si loganul sunt acolo sus,oricum nu contest fiabilitatea loganului

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google