Cine Poate Sa Mi Monteze CB Pe Un Stepway ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cine Poate Sa Mi Monteze CB Pe Un Stepway ?

am un sandero stepway care nu are computer de bord. nu am gasit pe nimeni pe forum care sa mai faca asta. este cineva pe aici care mapoate ajuta ? va multumesc .

Iti trebuie un bord cu CB...doar il schimbi. Treaba e sa rescrii km originali pe noul bord...sau il poti lasa de la 0 km
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

se poate doar sa lipesc chipul necesar pe placa de baza a bordului ? am inteles ca o singura piesa este responsabila pentru activarea functiilor.

- dar daca imi cumpar bord cu soft 6002 sau acela cu consum instant ... imi va merge ? are injecy=tia senzorii necesari pentru afisarea functiei in bord ?

Comment

Mai trebuie trase cateva fire pentru a fi functionala toata treaba. Da-mi un id de messenger sa iti trimit detaliile.
        Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

ti am dat pm. acum poate ma ajuta cineva sa gasesc piesa (chipul).

Comment

ai grja ca masina daca mai este in garantie o pierzi(garantia)

Comment

crezi ca se uita astia vreo data la softul din bord ? eu nu am auzit sa se uite la revizii.

Comment

Pai si daca ai o problema si atunci pun diagnoza?Sau nu se vede la diagnoza?

Comment

la diagnoza nu stiu daca e vede softul din bord. stiu ca se poate vedea cel din ecu. numai cu ddt . (spar sa nu incurc cu otrava pentru sobolani )

Comment

Trebuie soft nou? Nu-s aceleasi ceasuri ca de pe Logan?
                    Daca sunt aceleasi, n-ai nevoie decat de un fir tras si o maneta de CB.
                    Intra in meniul de diagnoza a ceasurilor, si spune versiunea.

Comment

Daca poti veni la Mioveni o sa se rezolve problema ta.
                      0741145018 este nr. tipului (Bebe) la care iti poti face o programare.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google