Am O Problema Cu Windows 7. Rog Ajutor.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am O Problema Cu Windows 7. Rog Ajutor.

cand intru pe loganclub.ro cu mozilla 3.6 imi zice ca pt a vedea toate elementele multimedia de pe pagina am nevoie de plugin uri suplimentare.
    dau sa le instalez si imi zice ca mozilla foloseste certificate expirate. sincer nu ma pricep si nu stiu ce sa ii fac.
    Attached Files

Problema nu e de la Windows e de la Moziila. S-a cam dus la baie si Firefoxul. Trebuie dezinstalat tot, trebuie cautat cu Regedit registrii unde se afla Firefox si stersi, apoi cautat la User > folderul unde se afla Mozilla si sters. Apoi incepi un clean install si ar trebui sa mearga in principiu. Poate sa fie si de la unii virusi luati care au modificat registrii la mozila. Daca orice ai face nu merge, incearca Google Chrome sau Opera in nici un caz internet explorer ca e cel mai varza si cel mai vulnerabil. Pentru virusi iti recomand un programel bun care iti gaseste si cei mai tampiti virusi... "Remove it Pro" http://www.incodesolutions.com/removeit.php

Comment

Salut,

Instaleaza de pe pagina Adobe.com: Adobe Flash Player. Pentru certificate dai sa le actualizeze.

Bafta

Comment

Schimba browser-ul de net. Ai de unde alege: Opera, Google Chrome, Safari, Internet Explorer 8

Comment

Incearca cu browserul Google Chrome, mi se pare cel mai bun !

Comment

incerc cu goagal acuma si revin daca simptomele persista.

am rezlovat problema cu mozilla dar acum am alta problema. am ul laptop hp 530 si nu stiu cum sa ii dezactivez touchpad ul. de fiecare data cand scriu ceva ating involuntar touch ul su imi sare cursorul peste tot. poate par incepator dar abia mi am instalat windows 7 si e f diferit fata de batranul xp. la asta chiar nu am gasit de unde se dezactiveaza touch-ul
            Last edited by alessandro; 2 February 2010, 19:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Daca nu ai un buton cu care sa dai disable sau soft-ul nu iti permite lucrul asta, exista solutia ca din Computer management sa dai disable la touchpad. Pentru a ajunge acolo, fie click dreapta pe My computer si Manage, fie Run>compmgmt.msc. Acolo alegi din partea stanga device manager si partea dreapta cauti touchpadul, click dreapta si disable.

Comment

incearca butonul dintr ctrl si windows + unele din F6, F7, F8, F9.

O zi buna!
                My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

Se continua aici. Multumesc pt intelegere.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google