If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cand intru pe loganclub.ro cu mozilla 3.6 imi zice ca pt a vedea toate elementele multimedia de pe pagina am nevoie de plugin uri suplimentare.
dau sa le instalez si imi zice ca mozilla foloseste certificate expirate. sincer nu ma pricep si nu stiu ce sa ii fac.
Problema nu e de la Windows e de la Moziila. S-a cam dus la baie si Firefoxul. Trebuie dezinstalat tot, trebuie cautat cu Regedit registrii unde se afla Firefox si stersi, apoi cautat la User > folderul unde se afla Mozilla si sters. Apoi incepi un clean install si ar trebui sa mearga in principiu. Poate sa fie si de la unii virusi luati care au modificat registrii la mozila. Daca orice ai face nu merge, incearca Google Chrome sau Opera in nici un caz internet explorer ca e cel mai varza si cel mai vulnerabil. Pentru virusi iti recomand un programel bun care iti gaseste si cei mai tampiti virusi... "Remove it Pro" http://www.incodesolutions.com/removeit.php
incerc cu goagal acuma si revin daca simptomele persista.
am rezlovat problema cu mozilla dar acum am alta problema. am ul laptop hp 530 si nu stiu cum sa ii dezactivez touchpad ul. de fiecare data cand scriu ceva ating involuntar touch ul su imi sare cursorul peste tot. poate par incepator dar abia mi am instalat windows 7 si e f diferit fata de batranul xp. la asta chiar nu am gasit de unde se dezactiveaza touch-ul
Last edited by alessandro; 2 February 2010, 19:56.
Reason: Automerged Doublepost
Daca nu ai un buton cu care sa dai disable sau soft-ul nu iti permite lucrul asta, exista solutia ca din Computer management sa dai disable la touchpad. Pentru a ajunge acolo, fie click dreapta pe My computer si Manage, fie Run>compmgmt.msc. Acolo alegi din partea stanga device manager si partea dreapta cauti touchpadul, click dreapta si disable.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment