Loganist rapit de somalezi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Costin a sunat acum vreo 2 saptamani acasa, zice ca este ok asteapta sa se termine odata nebunia asta. Se vor elibera ambele nave deodata sa speram cat de curand. Partea nasoala e ca tatal prietenului asta al meu a decedat acum 1 luna, nici nu vreau sa ma gandesc cand o veni acasa. Fercicit ca a scpata de acolo si cand ajunge acasa sa si vada tatal mort e nebunie mare numai cand ma gandesc ma ia cu fiori. Venise si tatal lui Costin la inmormantare, era si el terminat. Prietena lui Mihai ( am zis si numele ) mai tine legatura cu familia lui Costin + cu celelalte familii aflate in acceasi situatie. Sa dea Domnu sa se intoarca baietii cu bine acasa odata !
    Last edited by Christnacht; 29 April 2010, 15:39.
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

O veste buna, dupa atata timp! Doamne, ajuta!
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

O sa va mai tin la curent cu situatia baietilor

Comment

Oare o sa mai plece in alt voiaj.....sunt curios daca si-a invatat lectia.....
          Intalniri Logan Club Constanta:
          In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
          Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

ce lectie? a fost cumva din vina lui? sunt riscuri asumate in meseria de marinar...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Da, corect dar ei, marinarii nu inteleg asta......deaia mor eu pe marinari .... se lauda luni de zile ca ei castiga mii de euro pe nava dar aspectele negative nu le vad....

Comment

Riscurile meseriei beciule.Riscuri sunt si cand mergi dupa paine pana la colt,dar nu esti platit pentru el.Si oricum, probabil nu ar fi plecat ,daca stia ca are voiaj prin golful aden, dar ruta a fost schimbata in ultima parte a voiajului.Riscul in zonele de piraterie e platit.in jur de 2-300 de $ pe fiecare zi petrecuta in "zona de razboi"(fa o comparatie cu salariul din ro).Din pacate in societate totul se rezuma la bani.
                MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Nu vreau sa umplem topicul asta de apa v.s uscat......vorbim cand ne mai vedem....nu sunt total deacord.....

Comment

Beciule chiar toti se lauda ? L-ai cunoscut tu vreodata pe prietenul asta al meu Mihai de exemplu, sti ce fel de om era laudaros sau fitos ? Iti zic eu e un om care nici nu zici ca e imbarcat sau ca are bani, e un om simplu. Dar am observat ca de la inceput ai tu boala pe navigatori gandeste te doar putin ca ar fi putut sa fie chiar tatal tau navigator, frate sau apropiat. Si sa nu se mai umple threadul asta de baliverne cu aceleasi repetari ale textelor de zeci de ori, macar de ar fi constructive. Numai bine
                    Last edited by Christnacht; 3 May 2010, 16:00.

Comment

aloo tarlauaa..mai incet ca faceti riduri....oricum noi clar nu avem ce face...decat sa ne rugam atat
                      Se mai stie ceva de costin ?

Comment

Acum am aflat precum ca negocierile ar fi pe ultima suta de metri sa vedem acum. Sa dea Domnu sa vina cu totii acasa teferi.
                        Amandoua nave vor fi eliberate cel putin asa am inteles

Comment

sa ne tii la curent! mult succes in negocieri!
                          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Da Lucialina, o sa va tin la curent. Multumesc, sa speram sa le dea drumu cat mai repede

Comment

urata si nasola situatie , cum ziceati si voi riscurile meseriei , cred ca e ca si cum ai fii soldat .. :|
                              Its just a car ...

Comment

O stire de ultima ora. Posibil ca de Sfintii Constantin si Elena sa-l avem iar printre noi pe Costin in schimb pe langa vestea asta buna vine si una rea, nava Asian Glory pe care se afla si prietenul meu Mihai si inca un roman nu s-a pomenit nimic . Piratii au trimis o serie de poze la fiecare familie, parintii lui Costin ziceau ca arata bine cat de cat dar sunt slabiti toti si se vedeau dupa fata ca sunt disperati, descurajati..... Sa dea Domnu sa fie totul bine

p.s Asa e orice meserie are riscurile ei, nu exista meserie fara riscuri oricat de mici ar fi ele
                                Last edited by Christnacht; 11 May 2010, 16:10.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google