Loganist rapit de somalezi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

tocmai a dat la stiri la tv ca o nava britanica cu doi marinari romani la bord a fost eliberata de somalezi , ei sunt ?

Comment

Acuma am vazut si eu stirea la tv despre cei doi marinari romani eliberati!

Comment

da despre ei este vorba..acuma m-a sunat christnacht .. nava a fost eliberata de ieri de dimineata..iar baietii urmeaza sa ajunga acasa

Comment

Slava Domnului! Din cand in cand cate o veste buna!
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Acum sa dea domnu sa fie eliberata si Asian Glory sa vedem. E vb de multi bani la mijloc, valoreaza mult Asian
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Va salut pe toti si ma bucur foarte mult ca m-am intors printre voi. A fost o perioada foarte dificila dar am scapat cu bine. Sper ca in cel mai scurt timp posibil sa fie eliberata si Asian Glory.
              In tara momentan.

Comment

Ne bucuram sa te avem iar printre noi . Acum trebuie doar sa te odihnesti, sa ti revii din nebunia asta. Sa auzim numai de bine

Comment

bine ai revenit Costin. toate cele bune si multa sanatate.
                  acum au dat la TV cum ca ar mai fi 2 romani si in 2 zile vor sa-i ....... daca piratii nu primesc banii.......
                  stie cineva ceva?
                  Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Acum anunta la stiri de un marinar rapit de somalezi, Virgil Cretu pe nume. Maine expira ultimatumul. Sa dea Domnul sa vina acasa sanatos, ca doar El ne mai poate ajuta, ca statul roman nu face nimic pentru el.

Comment

Domnu', ne-ai cam dat emotii! Welcome back!
                      numar secundele

Comment

Sa dea Domnul sa scape si el cu bine !!!
                        sigpic
                        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Bine ai revenit CosTin,acum imi aduc aminte inainte sa pleci ca aveai "countdown" la status in mess.
                          Inca odata...bine ai revenit,intreg si sanatos

Comment

Nu te cunosc personal, insa esti membru al acetei comunitati si nu pot decat sa ma bucur enorm ca esti din nou printre noi, dupa asemenea patanie.

Doamne Ajuta pe ceilalti care se afla in aceasta situatie.

PS: Stiu ca sunt nesimtit, insa nu pot sa-mi dau seama cum de amaratii aia de somalezi, pe seama carora facem noi bancuri, au puterea sa faca asa ceva. Si tot nu-mi dau seama cine ii tine in brate?!
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

@CosTin - Welcome back, omul cu suporti pentru placute de numere!
                              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Posibil in 2 3 saptamani sa vina acasa si prietenul asta al meu Mihai cam asa se zvoneste dar sa vedem acum. Din cate am inteles negocierile cu maimutoii aia au mers foarte bine zilele astea. Sa dea Domnu sa vina cu totii intregi acasa!

p.s. Dsign eu unu zic ca sunt mana in mana cu firmele de asigurari nu stiu ce sa mai cred. Compania ZODIAC este si asigurator deci tot posibilu sa faca afaceri cu ciumpalacii astia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google