Un bun prieten de-al meu navigator ( nu pot sa dau nume ca posibil sa citeasca cei de la presa pe aici ) a fost luat ostatec de catre somalezi acum vreo 3 luni. Azi a sunat-o pe prietena lui si e intr-o situatie critica. Comandantu este dus in alta parte, nu se stie nimic..... , Sunt amenintati cu moartea, e teroare. Firma se numeste ZODIAC, nu face absolut niciun demers ca sa salveze acesti oameni nevinovati. Din cate stiu Piratii cer o suma de bani in valoare de 15 mil pe cand Compania nici nu vrea sa auda de aceasta suma. Ei vor sa dea doar 5 mil euro din cate am inteles, oricum nu mai conteaza.
Vreau sa va rog din tot sufletul daca aveti cumva relatii cumva pe la AMBASADA BRITANICA, doar ei ar putea sa-l ajute pe bunul meu prieten si pe ceilalti nevinovati.
Va multumesc anticipat !
p.s. Va rog sa ma scuzati daca am mai facut greseli de ortografie dar sunt disperat.
Vreau sa va rog din tot sufletul daca aveti cumva relatii cumva pe la AMBASADA BRITANICA, doar ei ar putea sa-l ajute pe bunul meu prieten si pe ceilalti nevinovati.
Va multumesc anticipat !
p.s. Va rog sa ma scuzati daca am mai facut greseli de ortografie dar sunt disperat.
Comment