Loganist rapit de somalezi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganist rapit de somalezi

Un bun prieten de-al meu navigator ( nu pot sa dau nume ca posibil sa citeasca cei de la presa pe aici ) a fost luat ostatec de catre somalezi acum vreo 3 luni. Azi a sunat-o pe prietena lui si e intr-o situatie critica. Comandantu este dus in alta parte, nu se stie nimic..... , Sunt amenintati cu moartea, e teroare. Firma se numeste ZODIAC, nu face absolut niciun demers ca sa salveze acesti oameni nevinovati. Din cate stiu Piratii cer o suma de bani in valoare de 15 mil pe cand Compania nici nu vrea sa auda de aceasta suma. Ei vor sa dea doar 5 mil euro din cate am inteles, oricum nu mai conteaza.

Vreau sa va rog din tot sufletul daca aveti cumva relatii cumva pe la AMBASADA BRITANICA, doar ei ar putea sa-l ajute pe bunul meu prieten si pe ceilalti nevinovati.

Va multumesc anticipat !

p.s. Va rog sa ma scuzati daca am mai facut greseli de ortografie dar sunt disperat.
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

poate putem sa facem ceva cu o petitie etc... ...intradevar colegul nostru este foarte foarte tanar...nu stiu cum suporta presiunea si stresul acela ....
    Last edited by Loganu; 11 March 2010, 21:16.

Comment

e vb de userul erasmus. si poa sa citeasca presa ca nu vad ce e rau in asta. oricum suntem prea mici sa rezolvam noi ceva. mai cititi odata cifrele 5, 15.... mil... euro...

oricum acum o sa-si dea toti cu parerea o sa o dea in discutii economic-politice etc.
      Last edited by SoNyKeL; 11 March 2010, 21:25.

sigpic

Comment

De ERASMUS baieti tocmai ce am aflat de la LOGANU . Sunt 2 nave de la Zodiac in golful somalezilor. Prietenul asta al meu este pe 1 nava ( transporta masini ). Nu-mi vine sa cred ca si Costin a cazut in plasa nenorocitilor astora. Dumnezeu sa-i ajute pe toti !!!

P.S. Prietenul meu se afla pe nava ASIAN GLORY.
        Last edited by Christnacht; 11 March 2010, 21:33.

Comment

Nu ai ce sa faci .... sunt riscurile pe care le are un navigator, trebuie sa treaca si prin bune (cand vine cu mii de euro acasa) si prin rele(cand este ostatic). Cum se zice....Riscul meseriei!!!!
          Intalniri Logan Club Constanta:
          In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
          Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

Grea meseria aceasta periculoasa dar banoasa,dar si banii daca nu ai cu cine sa il cheltui nu merita sa ii faci neavand familie!

Comment

Comandantul posibil sa fie.... . S-au auzit 3 impuscaturi pe nava ASIAN GLORY si asta nu ca am auzit de la presa. Nu se mai stie nimic de comandant de cateva zile. Poate a fost doar o inscenare ca sa dea banii odata cei de la companie ,sa dea Domnu sa fie asa.

p.s Beciu nu-i vb de riscuri e vb ca virgula Companiile nu-si fac datoria cum trebuie. Singura companie ZODIAC care inca nu a pus militari la bordul navei , in rest toate companiile au deja soldati la bord.
              Last edited by Christnacht; 11 March 2010, 21:43.

Comment

nasol ce sa zic... nu cred ca-i ``omoara`` ca altfel nu ar mai avea ce bani sa ceara si scopul lor este sa faca rost de bani.

sigpic

Comment

Originally posted by BeciAcustic View Post
                  Nu ai ce sa faci .... sunt riscurile pe care le are un navigator, trebuie sa treaca si prin bune (cand vine cu mii de euro acasa) si prin rele(cand este ostatic). Cum se zice....Riscul meseriei!!!!
                  In asemenea cazuri nu sunt binevenite afirmatiile astea.Cred ca ar trebui sa fii mai rezervat in asemenea vorbe. Putin offtopic.De ce nu se baga nimeni peste ei? Americanii au 'grija' de Afganistan,Irak si alte parti unde au interese,de ce nu au 'grija' si de piratii somalezi?
                  Last edited by KELBURTOS; 11 March 2010, 21:56.

Comment

Pai si ce sa ia americanii de la somalezi? Ei intervin numai unde au de castigat. Mama lor de americani profitori. Acum se fac ca nu vad.

Comment

Costin, de la care am luat suportii de numere "Logan Club"! Domnul sa-l ajute, ca statul roman parca nu face nimic...Sa ne rugam pentru el, macar atata putem face!
                      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

pot sa trimit anuntul prin mail la : Razvan si Dani daca vrei
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

@mumus-Cred ca orice actiune de sustinere a colegului nostru loganist e binevenita!
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Pfoai urat moment...in trecut stiam ca intervenea Onaca si reusea sa faca ceva pentru marinarii rapiti/sechestrati...sau ma insel?
                            Si trebuie luata legatura cu autoritatile noastre ...cu Ministerul de Externe ca la mijloc sunt cetateni romani.
                            Doamne ajuta pentru colegul nostru
                            sigpic

Comment

@BC08VDS - toata treaba asta este politica.....de ce niciodata nu a fost ostatic nici un echipaj rus? oare de ce? aia au pus punctul pe I ... daca pateste ceva transportul venim peste voi ... PUNCT....restul....sunt doar o oportunitate de a face bani.
                              Stati linistiti ca nu este interesul lor sa omoare oameni. Ei sunt platiti la procent din incasarile de recompensa....o sa ii lase sa plece dar o sa arate jalnic....am avut vecin ostatic si cand a venit acasa era de nerecunoscut.
                              Si vin iar cu intrebarea....se merita sa fi navigator?
                              Intalniri Logan Club Constanta:
                              In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                              Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google