If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aless' o sa incerc pe viitor sa postez mai mult. Pe Transalpina nu m-am cazat pentru ca am oprit de doua ori si nu mai aveau locuri. Asa ca m-am nervozat si am venit acasa. Sorry!
Felicitari pentru topic!
Pe langa turul Ceausescu, turistele din strainatate mai au un motiv sa vina la noi in tara. Pot sta la plaja topless, fara teama ca vor fi amendate, asa cum se intampla in alte tari.
se pare că doar la noi se poate face plajă topless legal
putem miza pe asta să atragem turiști și..turiste
salutare tuturor.am tot vazut ca s-a deschis hotelul de gheata de la Balea, si vroiam sa ajung si eu zilele astea pe acolo.stiti cumva daca se poate ajunge acolo dinspre rm valcea?am auzit cum ca ar fi drumul inchis.va multumesc
nu am fost la Cabana Ciucas. am in plan. pana in februarie nu pot.
suna frunos pe zapada. ramanem acolo sau ne intoarcem ? este destul de greu drumul pentru o zi dus intors. si acolo in zona s au vazut ursi in ultima vreme. fara ceva solid la noi nu e bine sa plecam
am trecut pe langa M Rosu cand m am intors de la Covasna. masinile erau lasate jos. semn ca nu prea se urca cu masinile acolo din cauza zapezii
plecare sambata , dormit acolo si duminica intoarcerea. uite cabana cea noua si o poza printr`un binoclu de pe un varf din apropiere , eu am putut sa urc pana sus cu ea , cei drept drumul e prost chiar si acoperit cu zapada , trebuie sa`i dai talpici ca sa urci .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment