Calatorii, Vacante, Iesiri De Weekend

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

iesire de o zi Manastirea Samurcasesti

este situata in Ciorogarla. se ajunge foarte usor pe a1.
    au produse de patiserie si cofetarie homemade care sunt foarte foarte bune. cozonaci prajituri etc.
    Attached Files

Comment

Apreciez mult ca faci acest mic ghid turistic pentru noi si iti multumesc...personal mai imi fac cate o idee si despre alte trasee de vacanta...te astept si in zona noastra(Bt,Sv,Nt) ca ai ce vizita si poza si pe la noi....si poate facem si cateva partide de tenis,ca am vazut ca esti amator....

Comment

pai fa si tu prezentare scurta a zonei si pune o aici. in vara cred ca o sa ajung pe la voi ca vreau sa fac maramuresul si sa ma intorc prin nordul moldovei. ne vedem pe la un fulger. voi aveti fulgere ?

Comment

sorry,dar inca nu stiu ce e fulgerul..as face o prezentare dar nu prea am poze elocvente,si daca as avea,trebuie sa invat sa le postez....cateva locatii interesante care imi vin acum in minte..Manastirile Sucevita,Moldovita, Voronet,Sihastria,Neamtului.....Cheile Bicazului,Vatra Dornei,Durau ,Rarau,deasemeni locatii interesante....Trasee interesante....Radauti_C.Moldovenesc,V.Dornei _Bistrita,Gura Humorului_Vatra Dornei(prin Brosteni).....

Comment

fulgerul este o intalnire intre membrii logan club care are loc foarte des. de obicei in fiecare zi.

Comment

am facut vara trecuta vatra dornei - bicaz prin brosteni. e crima si pedeapsa pe langa Crucea. drumul se afla intr-o stare deplorabila... in rest, peisajul este de nota 10. drumul este langa raul Bistrita Aurie
              sigpic

Comment

Eu am pus trasee pe care le_am facut de multe ori cu mare placere datorita peisajelor....faptul ca drumurile sunt pe alocuri naspa nu face pe nimeni fericit....dar exista si partea buna a lucrurilor,daca drumurile ar fi de nota 10 din punct de vedere calitativ nu ai mai avea timp de admirat natura....
                Last edited by ROY; 31 March 2010, 12:17.

Comment

si daca drumul este prost, atunci esti atent la gropi si nu la peisaj
                  prefer drum bun calitativ si sa merg incet sa admir peisajul.
                  anul trecut am facut moldova (tinutul manastirilor) in 3 zile
                  sigpic

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
                    am facut vara trecuta vatra dornei - bicaz prin brosteni. e crima si pedeapsa pe langa Crucea. drumul se afla intr-o stare deplorabila... in rest, peisajul este de nota 10. drumul este langa raul Bistrita Aurie
                    nu e chiar asa cum te plangi , exact asta vara am fost si eu pe acolo , cu turul tarii , si la suspensia care o aveam inainte , nu a fost asa de grav , sunt drumuri mult mai proaste decat in zona aia.

poate mai sunt altii care vor sa se duca pe acolo , si vede ce se scrie si eu stiu....cum se sucesc

Comment

ehhh, uite dovada. nu arata bine, nu? erau unele portiuni in care opream ca sa trec incet prin gropi. numai eu stiu cate gropi am luat in plina franare. chiar am si oprit o masina sa intreb soferul cat mai este din drumul asta. pe la inceputul lunii Mai am fost pe acolo. poate s-a mai asfaltat intre timp
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

nu sa asfaltat , dar nu mi sa parut asa de crima si pedeapsa cum ai zis mai sus.

Comment

Cata il sustin pe Bogdan , am fost si eu asta toamna , si deabia incepuse sa se mai peticeasca pe anumite locuri . Si in afara peisajului , dumul ala este al naibi de incitant, parca te indeamna sa accelerezi . Daca ar fi asfaltat ca-n palma .... nici nu vreau sa ma gandesc.
                          , sunt cu ochii pe voi !
                          :thumbsup:

Comment

corect , fiecare are opinia lui , dar pe mine nu ma afectat asa tare drumul , poate ca am mers si incet.

Comment

Valea Doftanei - Secaria

Ploiesti - Campina - lac Paltinu - valea Doftanei - Secaria - Comarnic

am fost sambata pe acest traseu. am constatat cu bucurie ca portiunea v.Doftanei - Secaria a fost asfaltata. este bec. oglinda.
                              este un drum ideal pentru amatorii de senzatii tari. foarte multe curbe serpentine ace de par cu diferenta mare de nivel.

asfaltul este foarte bun si peisajul este deosebit de frumos pentru ca trece peste un munte

Comment

eu prefer sa merg cu trenul.la mare de ex nu m-as duce cu masina.sunt vreo 50 de trenuri cu destinatia spre litoral in tara ,deci e ok.acum au introdus si trenuri ce merg in delta,sper sa fac acest drum in aceasta vara.cu loganul vreau sa experimentez anul ac transfagarasanul. prin iulie voi merge la paris cu trenul.
                                prefer trenul pt ca numai asa pot spune ca am calatorit in sine,si in plus scap de grija amenzilor ,a taxelor etc.cu interrail ,balkan flexipass poti calatori cat vrei si am si reduceri la hoteluri,dysneyland,ferry-boat.
                                Avantaje

- in cazul in care planurile si destinatiile ti se schimba peste noapte, poti urca sau cobori din tren cand vrei. Nu vei plati nimic in plus.

- Statiile de tren sunt in centrul oraselor si nu la marginea lor ca aeroporturile low cost. Asadar vei avea mai mult timp sa te bucuri de orasul favorit.

- Calatorind cu trenul reusesti sa vezi cu adevarat Europa si nu doar sa o survolezi.

- Daca ai ratat un tren nu e nici o problema. In cateva minute sau ore va sosi altul potrivit pentru planurile tale.

- In tren nu exista limita de greutate sau dimensiuni la bagaje si nici reguli stricte legate de ce poti sau nu lua cu tine in cabina.
                                _Si nu in ultimul rand trenul e cel mai ecologic mijloc de tranpsort

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google