peste aproximativ o sapatmana fac frumoasa varsta de 30ANI zic frumoasa dar si urata cand ma gandesc ca am sa trec acest prag ma apuca o intristare, ma simt dintro data un om matur(ma refer la varsta) parca as avea 100ani. voi cum va-ti simtit la aceasta varsta?
30 de ani
Collapse
X
-
nu te intrista , de la 30 la 40 de ani este varsta propice de implinire materiala,spirituala etc , daca nu te-ai insurat ,ar fi cazul ,......daca nu ai casa ,te poti apuca sa-ti faci una ,copii cresc vazand cu ochii ,ce sa mai ,perioada asta pana la 40 o sa ti se para un vis frumos dar cand treci pragul de 40 o sa fie mai palpitant ,mie nu imi este ciuda ca imbatranesc ,imi este ciuda ca nu mai sunt chiar asa de tanar ,dar trebuie sa sti ce sa ceri de la viata ,sa-ti atingi scopurile propuse ,sa-ti propui noi teluri .............si sa vrei sa le atingi. daca nu ai vise de realizat nu ai nici un motiv sa te gandesti la viitor si automat devii nostalgic ,deprimat ,fara nici un chef si nu-ti doresc asta ......iar ca un exemplu clar ,ma pot da pe mine , in vara bat 42, momentan somer ,cu chef de lucru dar nu imi fac probleme ,speranta moare ultima, nu sunt demoralizat si am un chef de viata de nu se poate , dar imbatranim si ne bucuram ca am mai atins un prag . nu-ti urez acum la multi ani ca nu-i bine dar ,,,,,,sper sa fii bine .
Comment
-
la multi ani!
Originally posted by florin6234 View Postpeste aproximativ o sapatmana fac frumoasa varsta de 30ANI zic frumoasa dar si urata cand ma gandesc ca am sa trec acest prag ma apuca o intristare, ma simt dintro data un om matur(ma refer la varsta) parca as avea 100ani. voi cum va-ti simtit la aceasta varsta?
si distreaza te la chef dar nu uita nu consuma bauturi alcoolice la volon
Comment
-
Eu in toamna schimb prefixul, fac 20 si-mi pare un pic rau de pe-acum, inca ma mai simt ca un copil. Cand eram mic si vedeam pe cineva pe la 20 de ani ziceam ca e om mare, adult in toata regula, acum refuz sa cred asta si chiar nu cred ca-mi pasa, eu nu arat nici a 18 dar de 20).
Comment
-
Si eu scimb prefixul luna asta , fac 30...mi-am pus si eu o mica intrebare..dar asta e..nu ai ce sa ai faci... tin minte perfect ca mai ieri faceam majoratul...visam sa conduc...sa am o gagica...etc...
Si parca peste noapte,am si masina,sunt si casatorit,ma si mut in casa noua...si au trecut 12 ani ce sa zic...daca trec anii asa de repede..trebuie sa facem ceva sa lungim viata asta..ca trece pe lanaga noi.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment