30 de ani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La multi ani si tot ce iti doresti sa se indeplineasca!Traieste_ ti viata frumos fara mari excese si nu mai baga in seama varsta...cum spunea si Seba, toti avem un gram de copilarie in noi si pe la 50 de ani...

Comment

Faina varsta ta de 30! eu smnez condica cu 40 de stele, in acesti ani am trecut prin aproximativ 14100 de nopti si 14101 zile, ma simt bine si sunt implinit!
      lipsa text

Comment

te inteleg perfect,si eu ma gandesc de cand am schimbat de la 19 la 20 parca totul sa schimbat!acum am 23 dar ma gandesc ca in noiembrie fac 24 peste 3 ani 27...doamne,eu!27...in fine,asta e viata,important este sa fim fericiti,sanatosi si sa facem astfel incat sa nu lasam anii astia sa treaca degeaba pe langa noi pentru ca o sa regretam la un moment dat!o zi faina!

Comment

nu stiu daca varsta in sine te maturizeaza cat viata. chiar daca dupa 20 de ani esti inca un copil, dupa 25 te angajezi, vin nevoile si problemele care te maturizeaza. 30 de ani e o varsta psihologic grea, dar mai mult pentru femei [mai ales cele singure ] decat pentru barbati. cunosc tot tipul de oameni de diferite varste, unii sunt mai varsnici dar copilarosi, altii tineri dar maturizati prematur din cauza diferitelor probleme.

important e sa-ti traiesti viata cum iti place si te poti simti tanar [spiritual] oricand. poate nu vei mai avea tonusul acela fizic de alta data dar cine zice ca trebuie sa-ti schimbi radical viata? placerile le gasesti in orice, conteaza sa ai deschidere sa gusti din fiecare.

barbatu-i barbat abia dupa 30 de ani, la fel femeia. eu asa vad situatia date fiind exemplele pe care le cunosc. si "in forta" esti pana pe la 40 de ani si chiar si dupa. cam acum se realizeaza oamenii [social, financiar], e o perioada foarte frumoasa. gusturile si cheful se schimba, vei fi atras de alte lucruri cu vremea, iti vei schimba eventual prioritatile, dar repet, e important sa te simti bine in pielea ta.

la multi ani tuturor care vor implini 30 de ani curand dar si celor care deja au facut-o.

Comment

La multi ani si nu fi trist

Comment

prietene peste un an si trei luni si eu fac 30 de ani si la fel ca tine,avem ganduri cam gri,imi spuneam,mama ce in varsta suntgata cu tineretea,dar cand am privit pe fereastra si vad primavara,soare.lalele,pomi infloriti(nu scriu din romania),m-am umplut de bucurie si speranta sa apuc si a 80 a primavara

Comment

foarte romantic. merci de incurajare tuturora.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google