30 de ani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 30 de ani

peste aproximativ o sapatmana fac frumoasa varsta de 30ANI zic frumoasa dar si urata cand ma gandesc ca am sa trec acest prag ma apuca o intristare, ma simt dintro data un om matur(ma refer la varsta) parca as avea 100ani. voi cum va-ti simtit la aceasta varsta?

La multi ani !!! 30 de ani este o varsta frumoasa. Eu doar ce am implinit 24 de ani si nu stiu cum la 30, dar oricum nu cred ca te simti de 100 . Multa sanatate
    House is in the house

Comment

nu te intrista , de la 30 la 40 de ani este varsta propice de implinire materiala,spirituala etc , daca nu te-ai insurat ,ar fi cazul ,......daca nu ai casa ,te poti apuca sa-ti faci una ,copii cresc vazand cu ochii ,ce sa mai ,perioada asta pana la 40 o sa ti se para un vis frumos dar cand treci pragul de 40 o sa fie mai palpitant ,mie nu imi este ciuda ca imbatranesc ,imi este ciuda ca nu mai sunt chiar asa de tanar ,dar trebuie sa sti ce sa ceri de la viata ,sa-ti atingi scopurile propuse ,sa-ti propui noi teluri .............si sa vrei sa le atingi. daca nu ai vise de realizat nu ai nici un motiv sa te gandesti la viitor si automat devii nostalgic ,deprimat ,fara nici un chef si nu-ti doresc asta ......iar ca un exemplu clar ,ma pot da pe mine , in vara bat 42, momentan somer ,cu chef de lucru dar nu imi fac probleme ,speranta moare ultima, nu sunt demoralizat si am un chef de viata de nu se poate , dar imbatranim si ne bucuram ca am mai atins un prag . nu-ti urez acum la multi ani ca nu-i bine dar ,,,,,,sper sa fii bine .
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

la multi ani!

Originally posted by florin6234 View Post
        peste aproximativ o sapatmana fac frumoasa varsta de 30ANI zic frumoasa dar si urata cand ma gandesc ca am sa trec acest prag ma apuca o intristare, ma simt dintro data un om matur(ma refer la varsta) parca as avea 100ani. voi cum va-ti simtit la aceasta varsta?
        nu am ajuns. banuiesc ca bine m as simti daca as fi sanatos
        si distreaza te la chef dar nu uita nu consuma bauturi alcoolice la volon

Comment

Eu in toamna schimb prefixul, fac 20 si-mi pare un pic rau de pe-acum, inca ma mai simt ca un copil. Cand eram mic si vedeam pe cineva pe la 20 de ani ziceam ca e om mare, adult in toata regula, acum refuz sa cred asta si chiar nu cred ca-mi pasa, eu nu arat nici a 18 dar de 20).
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Si eu scimb prefixul luna asta , fac 30...mi-am pus si eu o mica intrebare..dar asta e..nu ai ce sa ai faci... tin minte perfect ca mai ieri faceam majoratul...visam sa conduc...sa am o gagica...etc...

Si parca peste noapte,am si masina,sunt si casatorit,ma si mut in casa noua...si au trecut 12 ani ce sa zic...daca trec anii asa de repede..trebuie sa facem ceva sa lungim viata asta..ca trece pe lanaga noi.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

trece al naibi de repede, daca pana acum nu ne0am dat seama sa vezi deacum incolo ce numaram zilele.......................

Comment

fii optimist. Incearca sa vezi mereu partea buna a lucrurilor. Tuneaza-ti loganul
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

cand eram la facultate trecea mai greu timpul. acum, de cand muncesc, nici nu imi dau seama cand trec lunile. asta e abia ineceputul pt mine
                  trece timpul, dar ce sa facem? sa ne para rau ca trece? daca am facut ceva cu folos pana acum, eu zic sa nu ne para rau.
                  sigpic

Comment

e fain, mai, la 30. stati relaxati. oricum, important e sa va simtiti ca la 16 si ocazional sa va comportati ca si cum ati avea mintea de la 4-5 ani
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

La multi ani!!!!!

Nu pot sa iti zic cum e la 30 de ani....pentru ca mai am destul....eu de abia astept sa fac 18 sa iau permisu'
                      Last edited by Mishu; 22 March 2010, 17:05.

Comment

Sa fi sanatos si fericit conteaza cel mai mult !La multi ani!

Comment

la 30 am inceput sa vad ca timpul nu mai este de partea mea, asa ca la 33 m-am casatorit si in prezent mai am si 2 copii. La multi ani cu sanatate!
                          sigpic

Comment

Imbatranesti Florine,imbatranesti...
                            Glumesc...
                            Sa fii sanatos si tanar sufleteste,e mai important!
                            Eu nu mi-am facut griji nici cand am trecut de 40 si ce bine arat...
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

daca nu ai inca burta...vei avea ) ( glumesc ). La Multi ani si fiecare varsta are frumusetea ei ;)
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google