Test IQ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cum punem fratilor print screen?
    Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

apesi pe tastatura pe butonul print screen, apoi deschizi paint.ul, dai pe tabul edit, pe urma paste, si o sa.ti apara imaginea, si mare grija, cand o salvezi sa o salvezi in format .jpeg, ca altfel o sa fie prea mare si nu o sa o poti pune pe forum!
      sigpic

Comment

pai nu am butonul respectiv pe laptop.ma gandeam ca se poate si altfel

Comment

e imposibil ...orice laptop are si butonul print screen "vezi ca e posibil sa scrie printscr daca chiar nu-l ai conectezi o tastatura la laptop sau deschizi tastatura viruala din windows si dai de acolo print screen apoi te duci la paint si dai ctrl+v si apoi ctrl+s si salvezi cu extensia jpg. daca nici asa nu merge faci o poza cu aparatul la ecran.
          My ride

Comment

m-am cam plictisit la ultimele. 112

Comment

Originally posted by Sebi_NT View Post
              e imposibil ...orice laptop are si butonul print screen "vezi ca e posibil sa scrie printscr ...
              La mine de exemplu pe buton scrie "PrtSc"
              On: am reusit 116, mai aveam pedala dar sa terminat tarlaua... trebuie sa mai existe si "prostime" pe lumea asta, daca am avea toti IQ peste 130 (potrivit mensa) am muri de foame pe la birouri.

Comment

Am prins 126 dar zice in rezultatul din print screen ca merge si mai mult
                Attached Files
                Logan GPL 1.4

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google